Esports

El FC Cambrils farà la presentació oficial de l'equip aquest proper diumenge davant el juvenil del Nàstic

Per Lluís Rovira i Barenys

Un dels entrenaments del FC Cambrils, aquest mes d'agost

Aquest proper diumenge 19 d'agost, l'Estadi Municipal de Futbol acollirà la presentació oficial del FC Cambrils per a la temporada 2007-2008 en el partit que disputarà davant el juvenil del Nàstic. El partit servirà per conèixer les cares noves que s'han incorporat al club cambrilenc, entre les quals hi ha Kiko i Cañas –provinents del Catllar–, Manu –del Vila-seca- i Pau –del juvenil del Nàstic–. A l'acabar el partit es farà una sardinada per a tots els socis i aficionats.

Abans d'aquest partit, el FC Cambrils jugarà demà dissabte 18 d'agost un triangular a Ascó en què també hi jugaran l'Ascó i la Pobla de Mafumet.
El dimarts de la setmana vinent, l'equip cambrilenc jugarà contra la Rapitenca a Sant Carles de la Ràpita, en el que és la presentació oficial d'aquest equip.

Olfacte golejador

El partit també servirà per comprovar si el FC Cambrils manté l'olfacte golejador que ha mostrat en els partits que porta disputats fina ara. El primer partit de pretemporada, disputat el passat dissabte 11 d'agost a la Selva del Camp es va saldar amb un 0 a 5 a favor de l'equip cambrilenc amb gols aconseguits per Aitor –dos–, Manu, Pedro i Dídac.
L'endemà, el diumenge 12 d'agost, el Cambrils disputava el seu primer partit a casa, aquest cop davant el Gandesa, equip de la Primera Territorial, al qual va guanyar per 5 gols a 2. Els gols cambrilencs van ser aconseguits per José Ramon, Pedro, Edu M. i dos per Isma.

Comenta aquest article