Esports

Judo

L'escola de judo Dojo Cambrils tanca la temporada amb una exhibició dels seus alumnes

Uns 80 estudiants de totes les categories van fer gala dels coneixements adquirits durant la temporada al Pavelló Municipal de Cambrils

Per Redacció

L'exhibició de Dojo Cambrils es va dur a terme al pavelló 1 del Palau Municipal d'Esports
L'exhibició de Dojo Cambrils es va dur a terme al pavelló 1 del Palau Municipal d'Esports | Cedida

L'escola de judo Dojo Cambrils va donar per finalitzada, ahir diumenge, la temporada amb una festa d'exhibició al Palau Municipal d'Esports. Una vuitantena d'estudiants de totes les categories, entre els 4 i els 29 anys van fer demostració dels conixements adquirits davant una gran afluència de públic, familiars i amics, que no es van voler perdre la festa i van omplir el Pavelló 1 de gom a gom.

La demostració es va fer per grups d'edat. Cada categoria presentava un treball tècnic de lluita de terra i de lluita de peu adaptat al seu nivell. També es van fer demostracions de diferents exercicis físics i acrobàtics, com de caigudes de judo. D'aquesta manera s'explicava la importància de saber caure correctament per no lesionar-se.

En acabar l'exhibició es van fer combats amistosos en les diferents categories. Per finalitzar l'acte, l'escola va entregar a tots els alumnes la motxilla oficial del club cambrilenc.

Comenta aquest article