Informació general

Salut

Professionals de la salut de l'Hospital Lleuger de Cambrils comparteixen la seva experiència del dol a Alcover

La Casa de la Cultura Ca Cosme va acollir el passat dijous la xerrada “El Dol en imatges: Fotografia d'un procés”, a càrrec de Mònica Asensio i Annabel Pellicer

Per Redacció

Mònica Asensio i Annabel Pellicer durant la conferència "El Dol en imatges"
Mònica Asensio i Annabel Pellicer durant la conferència "El Dol en imatges" | Cedida

Mònica Asensio i Annabel Pellicer, professionals de la salut de l’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils, van compartir, el passat dijous, la seva experiència personal del dol a través de la cultura a La Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. La xerrada-col·loqui es titulava “El Dol en imatges: Fotografia d’un procés” i va acollir 70 persones al públic.

Durant la conferència es va poder crear un espai de complicitat molt emotiu on compartir sentiments sobre el dol i la mort a través de la literatura, de fragments audiovisuals i de l’escriptura. Un dels fets distintius va ser poder portar salut a un espai cultural, fet que va sorprendre i demostra que la cultura també contribueix al benestar emocional i, per tant, millora la salut física i mental.

Els assistents també van poder contemplar una exposició fotogràfica, que serà itinerant, on s’hi recullen els relats de vida de les autores de les imatges a través de la fotografia, és a dir, de l'art. Aquesta mateixa exposició es podrà veure el proper divendres, 23 de juny a l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils i posteriorment, s'anirà traslladant als diferents centres de Salut Sant Joan Reus - Baix Camp.

Comenta aquest article