Esports

Atletisme

Prop de 400 alumnes de 5è de primària participen als IV Jocs Esportius Escolars de Cambrils

Durant la jornada d’iniciació a l’atletisme, els nens i nenes van competir en proves atlètiques que prèviament havien practicat als centres escolars

Per Redacció

Els nens i nenes van competir en diferents modalitats atlètiques
Els nens i nenes van competir en diferents modalitats atlètiques | Cedida

Prop de 400 alumnes de 5è de primària de totes les escoles de Cambrils van participar a la quart a edició dels Jocs Esportius Escolars, que es van celebrar el passat 7 de juny a la pista d’atletisme municipal. D’aquesta manera, després d’haver-se ajornat els darrers anys amb motiu de la pandèmia, es reactiva aquesta activitat esportiva conjunta, organitzada pels diferents centres educatius i el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils.

Durant aquesta jornada d’iniciació a l’atletisme, els nens i nenes van competir en diferents modalitats, posant en pràctica el que prèviament havien après i practicat durant el curs als respectius centres, on també havien confeccionat els dorsals.

Per la seva banda, el Departament d’Esports de l’Ajuntament s’encarrega de la logística i espais esportius: la pista atletisme, l’equipament esportiu, el trasllat en bus, el suport policial pels centres que es traslladen en bicicleta, els serveis sanitaris i les samarretes per l’alumnat de diferents colors per identificar el centre al qual pertanyen. La trobada també compta amb el suport de Comaigua, que instal·la les fonts d’aigua i subministrat la fruita.

La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que “és un goig veure la pista d’atletisme plena de gom a gom amb 400 alumnes del municipi en una jornada d’esport i convivència, i per aquest motiu continuarem donant suport amb aquesta iniciativa i d’altres”. La regidora ha recordat que, a banda dels jocs escolars, l’Ajuntament també col·labora amb els centres educatius amb el projecte “Cap Infant sense Saber Nedar” i que l’objectiu és ampliar-lo amb d’altres activitats com la vela.

Comenta aquest article