Informació general

Educació

Els alumnes de 1r B de l'Escola la Bòbila guanyen el concurs "El Gust per la Lectura"

El passat 1 de juny van recollir el premi d'aquest certamen convocat pel Departament d'Educació de la Generalitat

Per Redacció

Alguns dels alumnes de la classe de 1r B de La Bòbila a l'entrega
Alguns dels alumnes de la classe de 1r B de La Bòbila a l'entrega | Cedida

Els alumnes de 1r B d'Educació Primària de l'Escola La Bòbila han estat els guanyadors de la XXVIII edició del concurs El Gust per la Lectura, en la modalitat A2, Cicle Inicial, amb el treball: “Doctor de Soto. Dentista d’animals”.

El Gust per la Lectura és un programa educatiu que ofereix propostes de lectura i recursos didàctics adaptats a cada nivell educatiu amb l’objectiu de formar bons lectors. Fa una proposta de lectura d'unes obres en concret amb un treball posterior adequat a cada una de les diverses categories i modalitats de participació. Per aquesta raó, l’alumnat de 1r de l'Escola La Bòbila va realitzar un curtmetratge llegint i dramatitzant una variant del conte creada per ells mateixos i amb dibuixos propis.

Els principals objectius d'aquests premis, convocats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, són fomentar la lectura i apropar els llibres als infants, estimular la seva imaginació i fer-los reflexionar i treballar temàtiques al voltant dels valors.

El dia 1 de juny va tenir lloc, al CaixaFòrum de Barcelona, el lliurament de la XXVIII edició dels Premis, i l'alumnat de 1r B de l'Escola La Bòbila va assistir-hi per recollir el seu premi. Hi van assistir més de 600 infants de 26 escoles d’arreu de Catalunya que han guanyat un dels premis de la seva modalitat.

Cada alumne es va endur cap a casa un Diploma honorífic del premi i l’escola un val de 500 euros per a comprar llibres per a l’escola, que aniran destinats als cursos d’aquests nens i nenes.

Comenta aquest article