Informació general

Policia

La Policia Local estrena dos nous vehicles

Els nous cotxes renoven la imatge, per adaptar-se als estàndards europeus i millorar la visibilitat

Per Redacció

Els dos vehicles es van mostrar a les autoritats, ahir, a la plaça de l'Ajuntament
Els dos vehicles es van mostrar a les autoritats, ahir, a la plaça de l'Ajuntament | Cedida

La Policia Local va estrenar, ahir, dos nous vehicles que ajudaran a millorar l'eficàcia de les patrulles i la seguretat ciutadana. Els nous vehicles policials, del model Seat Ateca, s'incorporen a la flota de la policia cambrilenca dins l'acord marc de mobilitat sostenible que ofereix l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i substituiran dos vehicles antics de la Policia Local, un dels quals ja havia rodat uns 400.000 quilòmetres. 

Entre les novetats que presenten aquests vehicles, cal destacar la renovació de la imatge que duen retolats, amb un nou patró cromàtic en la línia dels estàndards europeus per millorar la visibilitat i seguretat dels agents. A més, els nous cotxes tenen característiques específiques i tecnològiques per garantir la seguretat i eficàcia en les tasques diàries. Entre altres, disposen d'un panell informatiu a la part superior del pont de llum que permet donar informació a la ciutadania en casos d'accidents, emergències o controls del trànsit.    

A l'acte de recepció dels vehicles hi han assistit l'alcalde, Oliver Klein; el regidor de Protecció Ciutadana, David Chatelain, i la cap de la Policia Local, Raquel López.

 

 

Comenta aquest article