Cultura

Exposició

S'inaugura al Centre Cultural l'exposició Habitar el vermell: diàlegs, de Marina Carrión, Carla Garcia i Núria Valsells

Aquesta exposició, que engloba pintura i projecte audiovisual, és una prova del col·lectiu Pinça Colective que vol posar en marxa tot un festival d'art de cara a l'any vinent

Per Lluís Rovira i Barenys

Carla Garcia, Marina Carrión i Núria Valsells, ahir, a la inauguració de l'exposició Habitar el vermell: Diàleg
Carla Garcia, Marina Carrión i Núria Valsells, ahir, a la inauguració de l'exposició Habitar el vermell: Diàleg | Lluís Rovira i Barenys

La sala Àmbits del Centre Cultural va acollir, ahir al vespre, la inauguració de l'exposició "Habitar el vermell: diàlegs", una exposició amb tres protagonistes, les cambrilenques Marina Carrión i Carla Garcia juntament amb Núria Valsells, de Bigues i Riells. El conjunt de l'exposició engloba dos projectes pictòrics; "Quan sigui gran vull ser un cigró" de Carla Garcia i "Aquesta Casa, sense casa", de Núria Valsells i un projecte audiovisual, "Fe de vida", de Marina Carrión. Cadascuna de les tres artistes ha creat un projecte que s'interrelaciona amb l'altre a través del color vermell però que té un significat propi.

Aquesta exposició és una prova del col·lectiu Pinça Colective que vol posar en marxa tot un festival d'art de cara a l'any vinent. Aquesta exposició, que romandrà oberta fins el proper 28 de juny, representa la carta de presentació d'aquest futur festival. L'exposició  du el nom d'"Habitar el vermell: diàleg", perquè té el vermell com a vincle dels tres projectes. Segons van explicar les tres artistes a revistacambrils.cat, "partim de l'absència, de la criança i de la sexualitat, que són els temes dels nostres projectes".

En el decurs d'aquest mes de juny es faran tres visites guiades a aquesta exposició, els dimecres 7, 14 i 21 a les 19 h. A més, el dimecres 21 de juny a les 18 h es farà la presentació del curtmetratge "Fe de vida" a càrrec de Marina Carrión, a la sala d'actes del mateix Centre Cultural. Finalment, el dimarts 27 de juny a les 20 h, es farà la jornada de performance i finissatge de l'exposició.

Comenta aquest article