Informació general

Eleccions 28M

Els partits polítics comencen a retirar els cartells electorals

Les formacions ja retiren dels diferents carrers de Cambrils la publicitat del 28-M que, en alguns casos, es reciclarà per a futures campanyes

Per Redacció

El cap de llista de l'ADN, Tomás Garcia, acompanyat de dues persones despenjant un cartell al port, ahir al vespre
El cap de llista de l'ADN, Tomás Garcia, acompanyat de dues persones despenjant un cartell al port, ahir al vespre | Lluís Rovira i Barenys

Hores després de conèixer el resultat de les eleccions del 28-M a Cambrils, els partits polítics iniciaven la retirada dels cartells penjats en els diferents barris del municipi. Junts, ADN, PP o el Nou Moviment Ciutadà es van mobilitzar des del mateix dilluns per treure dels carrers, places i ponts la publicitat electoral.

Des de Junts han comunicat en una nota de premsa que, en el seu cas, tots els membres de la llista participen en aquesta tasca que consideren "un exercici de responsabilitat amb el medi ambient, l'entorn i la imatge de Cambrils". A més, la formació explica que els polipropilens utilitzats seran reciclats per altres usos i els panells de fusta s’han guardat per poder reaprofitar-los per a futures campanyes.

Cal tenir en compte que aquest cap de setmana és la 64a Fira Multisectorial de Cambrils, un fet que ha motivat que els partits retirin el més aviat possible els cartells. De fet, alguns el mateix dissabte a la nit ja van aprofitar les hores prèvies a les eleccions per despenjar diversos panells i deixar nets els carrers del municipi.

Els membres de Junts per Cambrils retirant els cartells del partit (Foto: cedida)

 

Comenta aquest article