Esports

Futbol

El fins ara entrenador del juvenil A, Adrià Puerto, nou entrenador del Cambrils Unió de cara a la temporada 2023-2024

El nou míster ha estat l'entrenador del juvenil A aquesta darrera temporada i es fa càrrec del primer equip amb les idees molt clares, "sóc molt ambiciós i vull que l'equip estigui a la màxima categoria possible"

Per Lluís Rovira i Barenys

Adrià Puerto, aquest passat dilluns, a les instal·lacions esportives municipals
Adrià Puerto, aquest passat dilluns, a les instal·lacions esportives municipals | Lluís Rovira i Barenys

El cambrilenc Adrià Puerto, de 29 anys d'edat, serà el nou entrenador de l'equip amateur del Cambrils Unió de cara a la propera temporada. Després que Guillermo Camarero, el fins ara entrenador del Cambrils Unió, comuniqués a la junta la seva decisió de no continuar aquesta propera temporada, el club cambrilenc ja es va posar a treballar per tal de buscar el recanvi adient. I aquest recanvi l'ha trobat a casa en la persona d'Adrià Puerto que aquesta temporada ha estat l'entrenador del juvenil A del Cambrils Unió, un equip que ha fet una excel·lent temporada i ha acabat a la cinquena posició.

Adrià Puerto: "Hi haurà canvis importants en l'estructura de l'equip"

Adrià Puerto ja s'ha fet càrrec de les regnes de l'equip i ja ha començat a parlar amb jugadors de cara a configurar la plantilla de la propera temporada. El seu número dos serà Dani Barroso, qui ja va fer de segon de Jesús Benito, el míster que va dirigir l'equip cambrilenc fins a meitats d'aquest passat mes de febrer, que és quan va ser substituït per Guillermo Camarero. Pel que fa a jugadors, Puerto vol configurar una plantilla d'entre 20 i 22 jugadors en la que es combinin uns 6 o 7 jugadors de l'actual plantilla més uns altres 6 o 7 jugadors provinents de l'actual juvenil A del club, a més d'altres fitxatges. El nou míster té les idees molt clares de com ha de ser l'equip de la propera temporada, que militarà a la Segona Catalana i en declaracions a revistacambrils.cat va manifestar que "hi haurà canvis importants en l'estructura de l'equip i buscarem una major professionalització de l'estructura. Sóc ambiciós i vull que el club també ho sigui". Aquesta reestructuració de l'equip s'ha fe fer pensant en pujar a la Primera Catalana, segons Puerto, i passa també per incrementar el cos tècnic, disposar de sala d'estar i sala de fisio, entre d'altres equipaments que han d'ajudar a donar una altra imatge. El mateix Adrià Puerto reumia la seva filosofia dient que "sóc molt ambiciós i vull que l'equip estigui a la màxima categoria possible".

L’Apunt

Dues lesions al mateix genoll el van apartar prematurament com a jugador de futbol

Adrià Puerto va començar en el món del futbol com a jugador de l'Escola de Futbol Veterans i d'allí va passar a la Floresta a l'equip cadet de primer any, a preferent. Un any després va fitxar pel Nàstic on va estar des de cadet fins a juvenil de la divisió d'honor. Una primera lesió greu de genoll el va portar, un cop superada, a les files del Torreforta com a cedit, a Primera Catalana on hi va jugar dos temporades. Una segona lesió greu al mateix genoll va fer que es retirés com a jugador i iniciés la seva trajectòria com a entrenador. I ho va fer, fa vuit anys, al Cambrils Unió entrenant un equip benjamí. Després es va fer càrrec del cadet B i ho compaginava formant part de l'staff de l'infantil A del Nàstic. L'any següent va deixar el Cambrils Unió i va ser el segon entrenador de l'infantil A del Nàstic i una temporada després, va ser l'entrenador de l'infantil C a la divisió d'honor. Aquesta darrera temporada havia retornat al Cambrils Unió i s'havia fet càrrec de l'equip juvenil A.

 

Comenta aquest article