Informació general

L’Ajuntament engega el programa “Fes Salut amb Nosaltres”

Es farà ioga i pilates durant el mes de juny i juliol al Parc de la Llosa, caminades per rutes del municipi i dinamització de parcs saludables

Per Redacció

Es faran activitats de ioga i pilates durant el mes de juny i juliol al Parc de la Llosa
Es faran activitats de ioga i pilates durant el mes de juny i juliol al Parc de la Llosa | Cedida

El departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Cambrils impulsa el Programa "Fes Salut amb Nosaltres", dins del Pla Local de Salut 2021-25, que inclou activitats de ioga, pilates, caminades per rutes del municipi o dinamització dels parcs saludables que hi ha al territori, amb l’objectiu de millorar la condició física i mental de la població.

El programa s’ha iniciat aquest dilluns amb una activitat de ioga i pilates, d’una hora i mitja de durada, que es realitza al Parc de la Llosa i seguirà durant els mesos de juny i juliol. Inicialment es van obrir dos grups, els dilluns i dimecres, però donada la bona acollida i la gran quantitat de peticions s’ha obert un tercer grup els dimarts.

Les activitats estan obertes al públic en general, ja què les persones instructores s'adaptaran a les condicions físiques de les persones assistents per donar opcions i consells en cada moviment, amb inscripció prèvia al departament de Salut Pública municipal.

Al setembre s’anunciaran la resta d’activitats programades, però si hi ha alguna persona interessada i vol més informació pot contactar amb el departament de Salut Pública municipal a través del telèfon 977 79 45 56.

Comenta aquest article