Vela

Triplet del Club Nàutic Cambrils al Campionat de Catalunya d'Ilca

Ricard Castellví, Joan Fargas i Laura Williams es van proclamar campions a la competició disputada a Vilanova

Foto de l'expedició del CNCB al campionat d'Ilca
Foto de l'expedició del CNCB al campionat d'Ilca | Cedida

Nou rècord per als equips de regates del Club Nàutic Cambrils amb un triplet de campionats: Ricard Castellví, Campió d’Ilca 7, Laura Williams, Campiona d'Ilca 4, i Joan Fargas, Campió d’Ilca 4. La regata es va celebrar al Club Nàutic Vilanova en dos caps de setmana, el Campionat de Catalunya finalitzava el passat diumenge 28 de maig amb un total d’onze proves realitzades i una flota de 65 regatistes.

Ja el primer cap de setmana, Castellví liderava la classificació d’Ilca 7 i Fargas la d’Ilca 4. Williams també es posicionava primera femenina. Ho feien després de sis proves. El segon cap de setmana, amb totes les condicions meteorològiques, des de poc vent dissabte fins bastant diumenge, van saber aguantar i ser els millors en la seva classe, recollint així els respectius ors. A més, Pepe Peñaranda també pujava al pòdium 2n sub16 d'Ilca 4.

Cal destacar també els bons resultats de la resta de l’equip d’Ilca, Gisel Fontana, Daniel Pérez, Roger Ramon, Félix Ramos, els quals s’estrenaven en Ilca 4, després d’haver deixat l’Optimist. També hi prenia part Alejandro Ferrero. Tots ells van estar acompanyats pels seus entrenadors Sergi Sevil i Guillem Griñó.

L'Optimist B també va competir el passat cap de setmana

L’equip d’Optimist B també estava de competició aquest cap de setmana del 27 i 28 de maig. Se celebrava la Copa Sud Terres Mestral, en la qual, després de sis proves, Damià Galcerà guanyava la plata en la categoria sub 11, quedant sisè a la general. La resta de l’equip participant estava format per Bruno Compte, Martina Graus, Oliver Jabalera, Stel·la Pregonas i Anna Simó, acompanyats per la seva entrenadora Lucía Gascón.