Futbol

El Cambrils Unió encaixa una severa derrota al camp del Valls i acaba la temporada cuer

El Valls va passar per sobre dels cambrilencs i va acabar amb les mínimes esperances de permanència

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió va rebre una pallissa al camp del Valls
El Cambrils Unió va rebre una pallissa al camp del Valls | Cedida

Futbol                  Primera Catalana                     Grup 3

Valls 6- Cambrils Unió 1

Alineació: Edgar, Aleix Llobet, Sergi Roca, Alvaro Ortal, Roger Cunyat, Dani Rodrigo (Eric Garcia m.46), Ivan Martínez (Aaron m.65), Aniceto, Gito, Marc Benito (Joan Carbassé m.56) i Marc Fe (Roger Crusells m.74).

Gols: 0-1 m. 9 Marc Fe; 1-1 m.15; 2-1 m. 18; 3-1 m. 38; 4-1 m. 43; 5-1 m. 46; 6-1 m.87.

Targetes: groga a Marc Benito.

Tot i que fins aquesta última jornada de la lliga, matemàticament, el Cambrils Unió no havia perdut la categoria, que s'acabi així la temporada és el millor que li podia passar a l'equip cambrilenc. Des de mitjan d'abril, jornada darrera jornada, ha estat un patiment. Falta de jugadors del primer equip molts d'ells lesionats, convocatòries curtes i amb juvenils, i pèssims resultats encaixant doloroses derrotes.

Al Valls havia de guanyar per 6 gols per poder jugar la Copa del Rei i el Cambrils Unió també havia de guanyar per aspirar a salvar la categoria. Però, tots dos equips, a més, depenien dels resultats d'altres. Al Valls li va fallar l'altre equip i el Cambrils ni una cosa ni l'altra.

El partit va començar amb sorpresa en els primers minuts. Marc Fe va robar la cartera el porter del Valls aconseguint marcar el 0-1. Poc va durar l'alegria, ja que el Valls va posar setge a la porteria del Cambrils marcant quatre gols, i fent lluir de valent el porter Edgar. Al segon temps, el setge va ser més suau i en van fer dos més.

Cal dir també que al minut 20, Gito va marcar el que seria el 2-2, anul·lat per un més que dubtós fora de joc i que, al minut 49, Aniceto va enviar la pilota al pal dret. Durant els 90 minuts, superioritat total d'un Valls que va demostrar merèixer el segon lloc que finalment ocupa en el grup, mentre el Cambrils Unió ha quedat a l'última posició.