Informació general

Eleccions Municipals

23.829 electors cambrilencs són cridats a les urnes per decidir el consistori del mandat 2023 - 2027

Revista Cambrils prepara una jornada especial per aquest diumenge amb informació puntual durant tota la jornada i amb el recompte en directe en un web especial quan es comencin a conèixer els primers resultats

Per Redacció

Imatge de la jornada electoral de les eleccions municipals de l'any 2019
Imatge de la jornada electoral de les eleccions municipals de l'any 2019 | Lluís Rovira i Barenys

Demà a les 9 h del matí obriran portes els 10 col·legis electorals cambrilencs i estaran obertes fins les 20 h del vespre. En aquesta ocasió la xifra d'electors és de 23.829, gairebé uns 1.500 electors més que fa quatre anys en que la xifra era de 22.331 electors. Pel que fa als col·legis i les meses electorals no hi ha cap novetat respecte a les darreres eleccions. El Centre Cultural tindrà 2 meses; el Joan Ardèvol, 5; l’IES Cambrils, 3; l’escola la Bòbila, 4; el centre Les Basses, 2; la llar d’infants la Galereta, 2; l’escola Cambrils, 3; el local municipal del carrer Colom, 4; l’escola d’Hoteleria, 4 i l’escola Guillem Fortuny, un total de 9 meses electorals.

Durant tot el dia, revistacambrils.cat oferirà informació puntual de la jornada fent un seguiment minut a minut, tant a través del web com per les xarxes socials de la publicació. A l'hora del tancament dels col·legis electorals Revista Cambrils mobilitzarà un total de 20 persones per tal d'oferir l'escrutini en temps real a través de la pàgina especial que hi haurà a revistacambrils.cat, tal com ha vingut fent des de les eleccions de l'any 2003. Així doncs, aquesta serà la sisena vegada que revistacambrils oferirà l'escrutini en temps real de les eleccions municipals a Cambrils.

Els lectors, sense haver de refrescar la pàgina, aniran veient com varien els resultats, de manera automàtica. La informació es complementarà amb les gràfiques comparatives. Més tard, amb els resultats ja definitius, revistacambrils.cat, oferirà les valoracions dels candidats i les fotografies de la jornada.

Comenta aquest article