Esports

Instal·lacions

Es projecta la construcció d'un dels skate parks més grans de Catalunya

L'Ajuntament ja té el projecte executiu del nou skate park que es construirà al Parc del Pinaret i que substituirà les actuals instal·lacions de la zona nord

Per Redacció

Imatge del futur sakate park al parc del Pinaret
Imatge del futur sakate park al parc del Pinaret | Cedida

L'Ajuntament ja té el projecte executiu del nou skate park que es construirà al Parc del Pinaret i que substituirà les actuals instal·lacions de la zona nord, que han quedat absoletes per les necessitats actuals i que estan molt degradades per l'ús i el pas del temps. El disseny d'aquesta nova pista és fruit del procés participatiu que es va engegar el passat mes de juny des del Departament de Joventut de l'Ajuntament. Per això, l'arquitecte i expert en disseny d'skate parks Pol Martín, que s'ha encarregat d'elaborar el projecte, ha treballat de manera participada amb les persones usuàries que han volgut aportar la seva visió.  

El nou skate park segueix el format d'equipaments de competició d'aquesta modalitat ja olímpica i aposta principalment per la modalitat "street" amb una segona fase opcional d'una pista tipus Bowl. Aprofitant tot el paviment actual, Cambrils tindrà un dels skate parks més grans de Catalunya tipus circuit de "street", cosa que permetrà poder-hi fer competicions i esdeveniments importants. Les instal·lacions disposaran de zones i obstacles per tots els nivells, des de la iniciació fins als usuaris més experts. A més, cal destacar que la renovació de tots els obstacles amb formigó i granit resoldrà els problemes anteriors de manteniment.   

Comenta aquest article