Esports

Handbol

El CH Cambrils guanya a la pista del Sant Vicenç i s'assegura la permanència

Els cambrilencs, amb baixes importants a les seves files, van fer un partit molt seriós i es van endur el triomf a la pista del cinquè classificat

Per Redacció

Imatge del partit d'anada entre el CH Cambrils i el FH Sant Vicenç
Imatge del partit d'anada entre el CH Cambrils i el FH Sant Vicenç | Lluís Rovira i Barenys

Handbol                          Segona Catalana                       Primera Fase B       

Fundació Handbol Sant Vicenç 26 - CH Cambrils 28

 
Desplaçament clau del CH Cambrils per assolir la salvació, al camp del cinquè classificat. El Cambrils arribava amb baixes importants que es van suplir amb l'objectiu de la salvació. Els primers minuts van ser igualats, amb bon encert dels cambrilencs però amb un Sant Vicenç molt fort i amb més banqueta que aguantava els atacs visitants. Al minut 15 el resultat era d'empat a 6 i amb uns ajustos en defensa s'aconseguia que l'equip local només guanyés d'un gol a la mitja part (14 a 13).
A la segona part, el Cambrils va sortir amb força i a falta de 10 minuts portava tres gols d'avantatge. El Sant Vicenç feia tot el possible per retallar la diferència que ja no va ser possible i es va tancar el marcador amb el 26 a 28 final. D'aquesta manera Andrés Martinez aconseguia l'objectiu de la victòria i el de salvar la categoria. 
El proper partit, que es disputarà aquest diumenge a la tarda al Palau Municipal d'Esports, enfrontarà el CH Cambrils i el Sant Andreu, el líder del grup.

Comenta aquest article