Esports

Bàsquet

El preinfantil del CB Cambrils es proclama campió territorial (Conté Galeria Fotogràfica)

La final es va disputar al Palau Municipal d'Esports en un pavelló ple de gom a gom. D'altra banda, l'equip mini del CB Cambrils es va proclamar subcampió territorial

Per Redacció

L'equip preinfantil amb el trofeu de campions territorials, aquest diumenge a la tarda
L'equip preinfantil amb el trofeu de campions territorials, aquest diumenge a la tarda | Lluís Rovira i Barenys
El palau Municipal d'Esports cambrilenc va acollir, aquest passat diumenge 21 de maig, la final a 4 en la categoria Preinfantil masculí, organitzada pel CB cambrils. L'equip dirigit per Xavier Fernàndez es presentava a aquesta final a quatre amb un balanç de 7 victòries i una derrota a la primera fase de la competició i de 14 victòries i cap derrota, a la segona fase de la competició. Van disputar la primera semifinal contra l'AD Torreforta, el 4rt classificat. L'equip va sortir molt concentrat i aviat va sentenciar el partit amb un resultat final de 64 a 14. A l'altra semifinal, la Salle-CB Tarragona es desfeia del CB Valls per 62 a 45.
A la tarda en un pavelló ple com un ou i una cridòria eixordadora començava la final entre el CB Cambrils i la Salle-CB Tarragona, el 1er contra el segon de la lliga regular, respectivament. En un inici sense cap errada ens els tirs de la Salle-CBT i una mica de nervis per part del CB Cambrils, els de Tarragona prenien la iniciativa fins posar-se 10 punts per damunt però amb un últim esforç, els cambrilencs deixaven el marcador en un 34 a 35 al descans.
A la segona part, els nois del Xavier Fernàndez van estar més encertats i aviat es van posar per davant i fins al final del partit van estar acompanyats d'una grada que no va deixar d'animar-los en cap moment. Es van proclamar campions territorials al véncer pel resultat de 71 a 57.
L'equip preinfantil, entrenat pel Xavier Fernàndez, està format per: Hugo García, Julen Martínez, Facundo Rey, Èric Lázaro, Joan Panicello, Pablo Rivera Caubet, Eudald Anguera, Jan Martínez, Luis Vidal, Hugo García, Biel Cester, Jordi Ruiz Cabré i Timur Ezkarian.

L'equip de la categoria Mini del CB Cambrils, subcampió territorial

El dissabte 20 de maig, al pavelló del TGN Bàsquet i en la categoria Mini, el CB Cambrils va disputar la semifinal contra l'escola Joan XXIII de Bonavista, 2on i 3er classificat de la lliga regular, on el nois entrenats per l'Àlex Rodríguez van aconseguir passar a la final amb un resultat de 90 a 40. A l'altra semifinal l'escola CBT guanyava al CB Valls per 87 a 37.
A la tarda es va jugar la final entre el CB Cambrils i  l'escola CBT on els nervis i un rival molt intens en defensa no va deixar fer el joc habitual dels cambrilencs que van perdre per 95 a 45. Tot i la derrota s'aconseguia un subcampionat molt merescut. La final va estar molt deslluïda per un arbitratge incomprensible,i per un joc molt travat impropi de una final d'alevins.
Cal remarcar la brillant temporada que els ha portat a guanyar contra tots els equips,fins i tot al rival de la final al que havien guanyat dos dels quatre partits en els que s'havien enfrontat.
L'equip, entrenat per l'Àlex Rodríguez, està format per: Tino Sánchez, Èric Mora, Hugo García, Sergi Matamoros, Joan Panicello, Adrià Borràs, Oriol Cano, Jordi Ruiz Cabré, Nicolás García, Oriol Santos i Mateo Delgado.
 

Comenta aquest article

Galeries relacionades