Cultura

Exposició

51 artistes de diferents disciplines artístiques s'apleguen a la 42a exposició d'Artistes Locals

L'exposició es va inaugurar ahir al vespre a la sala Àgora i es podrà visitar fins el proper 30 de juny

Per Redacció

Artistes participants a l'exposició col·lectiva presents, ahir, a la inauguració de la mostra
Artistes participants a l'exposició col·lectiva presents, ahir, a la inauguració de la mostra | Lluís Rovira i Barenys

Un total de 51 artistes de Cambrils exposen les seves obres la Sala Àgora de l’Ajuntament. La 42a edició d’aquesta mostra col·lectiva es va inaugurar ahir al vespre i es podrà visitar fins el 30 de juny. La inauguració va anar a càrrec de l'alcalde, Oliver Klein, que va destacar els anys que fa que se celebra aquesta mostra emmarcada en els dies previs de la Fira.

L’exposició recull una gran varietat de disciplines artístiques, que van des de la pintura i la fotografia, fins al dibuix i la il·lustració, passant per l’escultura i la ceràmica. L’objectiu és impulsar les manifestacions artístiques més properes, les de km 0, i facilitar l’espai on poder difondre-les i mostrar la vivesa de la creació, les idees i l’art en general a Cambrils. La mostra, a més, pretén ser una plataforma per projectar l’obra dels artistes locals.

La iniciativa, que té una llarga trajectòria, s’ha consolidat dins el panorama cultural cambrilenc. L'edició d'enguany és especial perquè acull el treball d’11 artistes que participen a l’exposició Artistes de Cambrils i per primera vegada passen a formar part de la gran família d’artistes de Cambrils. També cal remarcar la participació any rere any de dos col·lectius cambrilencs: el Taller Fang i Mar i l’alumnat del Taller d’Ort.

L’Apunt

51 artistes partipants
Els artistes participants a l'edició d'enguany són: Agustín Vázquez, Alberto Insa, Anna Martí, Ana Ma Morera, Belén Domingo, Carla de Haas, Celeste Pérez, Claudia Hartung, Concepción Pallarés, Conchita Visiedo, Cori Tàrrec, Dera Wells, Dolors Castells, Dolors Ortuño, Dominique Roux, Dora Brown, Elena Negru, Felicidad Gómez, Francesc Marcó, Francia Torres, Gemma Felip, Javier Gálvez, Jesús Gómez, Josep Safont, Josep A. Lidón, Linda C. Eatenton, Ma Lluïsa Recasens, Lourdes Navarrete, Lucía Perera, M. Núria Forcano, M. Asunción Grifoll, M. Carmen Fernández, M. Carmen Pérez, M. Dolores Samaniego, Marta Fàbregas, Marta Nolla, Martí Mateu, Montserrat Recasens, Nunzia Gallo, Nuri Mariné, Nuria Pons, Pepo Argilaguet, Puy Pinillos, Queralt Osorio, Rafael Rubio, Rosa Mata, Roser Coma, Ruben Taavilla, Xavi Castellnou, Xavi Ramíez i Xikify.

Comenta aquest article