Bàsquet

Victòria ajustada del CB Cambrils femení per acabar la temporada

Les cambrilenques arribaven al partit contra El Carme Bàsquet amb la permanència assolida, però amb ganes d'aconseguir una darrera victòria

Imatge d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada
Imatge d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet

Tercera Categoria Femenina

EL CARME BÀSQUET 43 - 44 COFRAN 95 SÈNIOR FEMENÍ

Flor Devesa (2), Júlia Risalde (5), Olga De Febrer, Mireia Gorriz, Claudia Navarro (2) Judit Ferrús (8), Anna Nieto, Ingrid Parés (5), Anaís Muñoz (4), Maria Ferrús (8), Raquel Queralt (3), Montserrat Hernández (7).

1 Triple (R. Queralt).

15/34 Tirs lliures. 19 faltes personals. Cap eliminada.

Parcials: 5 - 10 / 18 - 11 / 2 - 8 / 18 – 15

El Club Bàsquet Cambrils Sènior Femení es va imposar a El Carme Bàsquet el passat diumenge per un ajustat marcador de 44-43. El partit no va ser dels millors de la temporada de les cambrilenques que arribaven a la darrera jornada amb la permanència ja assolida. El Sènior Femení volia acabar amb una victòria aquesta temporada i així ho va fer.

Des d'un inici, el partit es va posar difícil en una pista que sempre complicada i amb un arbitratge molt permissiu. Tot i això, les cambrilenques es van posicionar per damunt en el marcador durant el primer quart i es van proposar aguantar les distàncies durant el partit.

Al segon quart, però, no van tenir la fortuna necessària en el tir exterior i això, sumat a alguns errors defensius que permetien cistelles fàcils al rival, capgirava el resultat i marxaven a la mitja part dos punts per sota en el marcador.

Les jugadores d'Aixalà van sortir molt mentalitzades en el tercer quart, i ho van demostrar amb una defensa molt sòlida que només permetia a El Carme anotar 2 punts en tot aquell parcial. Les locals van ser molt agressives al darrer tram de partit i van aconseguir ajustar el marcador fins a l'últim segon de joc. Tot i això, el CB Cambrils va mantenir el cap fred durant els últims instants i no va perdre cap pilota, aguantant un punt per sobre fins que va sonar la botzina.

El Cofran 95 CB Cambrils Femení finalitza la temporada en desena posició i salva la categoria continuant l'any vinent a Tercera Catalana.