El Mediterrani tanca la temporada amb una victòria a la pista de l'Alcarràs

Els cambrilencs han quedat quarts de grup amb un total de 48 punts, quatre més que els que va aconseguir la temporada passada

Imatge del partit disputat entre el Mediterrani i l'Alcarràs, corresponent a la primera volta | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                             Divisió d'Honor Catalana                         Grup 3

Ponent Futsal Alcarràs 2 - CFS Mediterrani 4

Els cambrilencs van aconseguir els tres punts en l'últim partit de la temporada, que es va disputar aquest passat diumenge a la tarda a la pista d'Alcarràs.
El partit va començar forç bé pel Mediterrani que disposava d'ocasions i es mostrava sòlid en defensa. Al minut 9 però, una pilota perduda en la creació va ser aprofitada pels locals per avançar-se en el marcador. El Mediterrani, però, no es va arronsar i al minut 13 empatava mitjançant David. Amb el marcador d'empat a 1 s'arribava el descans.

A la segona part, des de l'inici, els visitants van disposar d'ocasions més clares per marcar de nou, mentre els locals també es mostraven perillosos. Martin amb una gran jugada col·lectiva posava per davant el Mediterrani a falta de nou minuts i Gerard Marquès a falta de 5, aconseguia posar més terra entremig. Els locals van pressionar però no van trobar el gol i David aprofitava per fer el quart pel Mediterrani. A manca de dos minuts els locals feien el definitiu 2 a 4 davant un pavelló lleidetà força ple que va presenciar un bon partit de futbol sala per part dels dos equips.

Cal destacar el debut del jugador Dídac Chàfer, de l'equip sub 23, que va col·laborar en la jugada del segon gol.
Amb aquest resultat el Mediterrani acaba la temporada amb un digne quart lloc a la classificació, havent aconseguit 48 punts, quatre més que els aconseguits la temporada anterior.