Informació general, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Eleccions 28M

Podem Cambrils reitera la seva concurrència dins d'En Comú Podem i denuncia informacions fraudulentes

El partit no descarta prendre mesures legals contra aquells que emeten informacions malintencionades “que no representen ni a Podem Cambrils ni al seu cercle”

Per Redacció

Jordi Barberà, candidat d'En Comú Podem, durant la penjada de cartells el primer dia de campanya
Jordi Barberà, candidat d'En Comú Podem, durant la penjada de cartells el primer dia de campanya | Cedida

Podem Cambrils es presenta a les eleccions del 28 de maig sota la candidatura d'En Comú Podem. El partit morat es veu obligat a reiterar la seva concurrència conjunta amb els comuns després que, en els darrers dies, hagin aparegut informacions fraudulentes a algunes bústies del municipi criticant la coalició. Podem Cambrils afirma en un comunicat que aquestes “informacions fraudulentes i malintencionades” no representen ni al partit ni al seu cercle i que, en cas de continuar, no descarten “prendre mesures legals”.

Recordem que, el mes de setembre de l'any passat, Podem Catalunya ja va advertir en un comunicat que no avalaria cap candidatura fora de l'acord de comuna concurrència que “advoca per la unitat” per “fer créixer la representació” en el seu espai polític. El passat mes de febrer, bona part de la militància de Podem Cambrils es va donar de baixa del partit.