El Cofran 95 CB Cambrils s'acomiada de la temporada amb una victòria davant el CB Balaguer

Els cambrilencs van sentenciar el partit davant el Balaguer A al segon quart. "Ha estat una temporada per estar molt orgullosos", destaca el tècnic Óscar Lázaro

El jugador del CB Cambrils Ferran Torres en una espectacular entrada a cistella en el partit disputat, ahir al matí, davant el CB Balaguer | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana

COFRAN 95 CB CAMBRILS 66 – 54 TEIXIDOR ASSOCIATS CB BALAGUER A

Alex Rodríguez (10), Pau Escrivà, Enric Maduell (5), Ferran Torres (25), Roger Audi (2) – Joan Berengué (18), Jonathan Ruiz, Pablo Vega, Rubén Martínez (5), Rubén Molina (1)

5 Triples (1 Rodríguez, 3 Berengué, 1 Martínez). 15/25 Tirs lliures. 17 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 8-10 / 21-9 / 15-14 / 22-21

En l’últim partit de la temporada, aquest cap de setmana el COFRAN 95 CB Cambrils masculí es va acomiadar de l’afició amb una victòria davant el CB Balaguer A, aconseguint la cinquena posició del seu grup de 2a Catalana, a la tornada a aquesta categoria després de molts anys.

L’inici del partit va ser igualat, prevalien les defenses per sobre dels atacs i això feia que al finalitzar el 1r període el marcador fos només de 8-10 a favor dels visitants. Però va ser en el 2n quart, on els cambrilencs van tornar a trobar la bona dinàmica defensiva que han tingut durant bona part de la temporada, i en els primers 7 minuts del període assolien un parcial de 15-5 (23-17) per posar-se per davant. Amb bones decisions en atac, arribarien al descans amb un 29-19 tranquil·litzador.

Els locals sabien que el Balaguer té capacitat i qualitat per poder capgirar el marcador, i per això van sortir molt concentrats per evitar que tot l’esforç fet durant la primera part, no s’anés en orris com havia passat els darrers partits. I ho van aconseguir. El 3r període va estar marcat per la igualtat. Tot i l’intercanvi de cistelles constant, el parcial de 15-14 a favor dels locals, permetia començar el darrer quart amb una diferència d’11 punts (44-33).

En aquest darrer període es va continuar amb la mateixa tònica que al tercer. Els visitants no deixaven anotar amb facilitat fent faltes personals. Els blaus, molt encertats des de la línia de tir lliure, mantenien la distància al marcador, i, tornant a guanyar el parcial per 22-21, finalitzaria el partit amb un 66-54.

“Ha estat una temporada per estar molt orgullosos de la feina feta i dels resultats obtinguts”, valorava Oscar Lázaro, tècnic del CB Cambrils, “ens han penalitzat les lesions que hem patit durant aquesta segona volta, però els jugadors han sabut sobreposar-se i hem pogut acabar amb un bon resultat. Hem fet un bon bàsquet i l’afició s’ha pogut veure identificada amb aquest equip, que ha intentat competir i lluitar tots els partits fins al final. Tenim una bona base i ara toca consolidar-la”, constatava Lázaro després d'aquesta victòria per tancar la temporada.