Societat

Comerç

Pots Pintures inaugura la seva nova botiga, a Belianes, amb una gran festa

L'artista cambrilenc David Callau va pintar en directe la imatge de la marca amb l'acompanyament musical de la vallenca Maria Jacobs

Per Lluís Rovira i Barenys

David Callau, acompanyat per la música de Maria jacobs, en plena actuació
David Callau, acompanyat per la música de Maria jacobs, en plena actuació | Lluís Rovira i Barenys

Pots Pintures va fer la inauguració de la seva nova botiga a Cambrils, instal·lada en una nau de 450 m2 a Belianes. I ho va fer amb una gran celebració, en format de festa i espectacle, en la que l’artista cambrilenc David Callau hi va tenir un paper destacat. Callau va pintar en directe la imatge de la marca en una lona ubicada en un dels angles de la nau i ho va fer amb l’acompanyament musical, amb veu i piano, de la vallenca Maria Jacobs.

L’acte va ser multitudinari i va comptar amb una bona part dels alcaldables cambrilencs entre els assistents. Andreu Noé, propietari de Pots Pintures, va fer de mestre de cerimònies de l’acte. En un moment de la seva intervenció va explicar que Pots Pintures va obrir la botiga a la rambla de Jaume I de Cambrils fa anys i que feia un temps que ja tenia en ment buscar un altre espai més gran, “les obres a la Rambla de Jaume I i la incertesa del temps que podrien afectar als negocis d’aquest indret va accelerar aquesta recerca d’espai fins que vam trobar aquesta nau a Belianes”.

Andreu Noé també va fer un prec a l’Ajuntament i va demanar que es potenciï el polígon Belianes, “que té una molt bona ubicació i connexió” i també va agrair a l’ens municipal les facilitats per a la instal·lació d’aquest comerç. L’alcalde, Oliver Klein va respondre que ja s’han fet passos per desencallar els problemes de Belianes i va reconèixer que la inauguració d’aquesta nau s’hauria d’haver fet dos mesos abans.

La música de la dj Lili Méndes i el càtering a càrrec del restaurant Can Bosch van completar la vetllada.

La inauguració de la botiga va comptar amb música i amb càtering (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article