Informació general

Eleccions 28M

Tomás García, ADN: «Agafem el testimoni de les 515 persones que ens van votar el 2019»

El partit municipalista es presenta amb un programa que segueix la línia marcada als passats comicis

Per Andreu Dalmau

Tomás García, durant la presentació del programa electoral d'ADN Cambrils
Tomás García, durant la presentació del programa electoral d'ADN Cambrils | Andreu Dalmau

Ara Decidim Nosaltres Cambrils va presentar ahir al vespre a l’hotel Port Eugeni la seva llista i el seu programa electoral davant una nombrosa audiència. “Estic sorprès per l’atmosfera”, admetia un  Tomás García entusiasta que el pròxim 28 de maig encara les seves segones eleccions com a cap de llista amb l’objectiu de superar els 515 vots que la formació municipalista va aconseguir fa quatre anys.

“Som la gent del carrer”, afirmava el candidat després de la projecció del vídeo promocional de la campanya, “hem treballat molt perquè el programa arribi a la ciutadania”. García va presentar, en un breu discurs de 20 minuts, les línies mestres del plec de propostes d’ADN, que segueix en la línia marcada en les passades eleccions. La situació de Belianes va ser el primer punt a tractar: “tenim el deure i l’obligació de desenvolupar el polígon”. El candidat  va comparar la dimensió del polígon de Vila-seca amb el de Cambrils i va destacar que “val més una imatge que mil paraules”.

En matèria de mobilitat, García va celebrar la remodelació de la Rambla Jaume I, però va lamentar que per “solucionar un problema se’n generin dos més”. “Hem de pacificar els carrers que envolten la Rambla per complir amb l’objectiu de ser una ciutat més verda”, afirmava el candidat d’ADN. La neteja també és un aspecte a millorar a Cambrils, segons García, per això proposa “fer una prova pilot amb papereres intel·ligents” que compacten la brossa i faciliten la seva recollida.

Pel que fa a l’economia, Tomás García va reconèixer que, com tots els partits que no estan a l’Ajuntament, no coneixen la “situació exacta del consistori”, però que les seves iniciatives anirien encaminades a “tapar els petits forats perquè no es facin més grans”. “Hem de ser més eficients en general, i això és el que haurien d’intentar fer tots els partits que es presenten”, va destacar el cap de llista d’Ara Decidim Nosaltres.

A l’hora de parlar d’esport, Tomás García va recordar que ells ja van proposar la construcció d’un pavelló lleuger el 2019. “Ens n’alegrem que l’Ajuntament hagi apostat per aquesta instal·lació, però també hem de millorar la resta d’equipaments”, destacava el candidat.

L’acte es va finalitzar amb la presentació de tots els integrants de la llista que es van fotografiar conjuntament amb Tomás García dalt de l’escenari. “Hem agafat el testimoni de les 515 persones que ens van donar confiança el 2019”, va concloure el candidat d’Ara Decidim Nosaltres.

Tomás García rebent el recolzament dels seus companys de llista (Foto: Andreu Dalmau)

 

Comenta aquest article