Societat

Activitats

El modelatge en 3D o com ser un bon Dj, activitats d’estiu del programa juvenil L’Estenedor

S'ofereixen un total de 538 places per 31 activitats dirigides a joves d’entre 12 i 17 anys

Per Redacció

Calendari d'activitats de l'Estenedor
Calendari d'activitats de l'Estenedor | Cedida

El programa l’Estenedor de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils, ofereix enguany 538 places per 31 activitats d’estiu, a un preu subvencionat, adreçades a joves d’entre 12 i 17 anys. Pel que fa al curs programat de monitor/a de lleure, aquest està adreçat a joves de 18 a 35 anys.

Pel que fa al contingut del programa, s’ha dividit en quatre grans blocs: Educació, Outdoor, Salut i Cultura, i Creatiu. Algunes de les propostes més destacades son: el modelatge en 3D i realitat virtual; vine a vogar; aprèn a fer skate o la setmana de manga i cultura japonesa. També hi ha diferents tallers per aprendre a fer un còmic, com ser un bon DJ o fer maquillatge i pentinats.

D’altra banda, algunes de les activitats clàssiques que tenen molta demanda es repeteixen amb algunes variacions, com és el cas de l’aprenentatge de la llengua anglesa, la robòtica, la creació artística, el teatre, la pintura, la salut emocional o les activitats esportives i lúdiques.

El programa L’Estenedor, que compleix 12 anys, s’emmarca en un dels eixos principals del Pla Municipal de Joventut de Cambrils i totes les activitats programades inclouen un apartat destinat a conscienciar al usuaris vers els valors de sostenibilitat i civisme. Enguany, segons ha explicat la regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, s'ha augmentat un 12% el nombre de places respecte de l’any passat i ha recalcat que "l’objectiu de l’Estenedor és facilitar a les famílies la possibilitat d’un estiu formatiu, lúdic i assequible per als seus joves".

Les inscripcions s’iniciaran a partir del 29 de maig. El tràmit es pot fer a través del web www.joventutcambrils.cat o bé presencialment a l’Ateneu Juvenil. Les activitats amb tarifació social tindran un descompte del 25% o del 50% que s’aplicarà a totes les persones que compleixin els requisits i ho hagin sol·licitat. La tarifació es pot tramitar des de la Seu Electrònica de l’Ajuntament o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El termini per sol·licitar la tarifació social, és del 15 de maig al 23 de juny.

Comenta aquest article