Cultura

Música

La Cosina debuta en concert avui a l'Aleixar

Aquest vespre a dos quarts d'onze de la nit presenten el seu primer disc, «Hores vinguin», al bar La Societat

Per Redacció

Fotograma del videoclip de «La Magrana» enregistrat a la plaça de la Vila
Fotograma del videoclip de «La Magrana» enregistrat a la plaça de la Vila | Cedida

La Cosina, el nou projecte musical de l’acordionista cambrilenca Clara Colom, presentarà en directe per primera vegada el seu primer treball titulat “Hores Vinguin”(Coopula 2023). Ho faran aquest vespre, a dos quarts d'onze de la nit, al bar La Societat de l'Aleixar. D'aquesta manera donen el tret de sortida a un estiu replet de dates i sorpreses que poc a poc a les seves xarxes aniran descobrint.

El grup que completen Dídac Mariné (bateria), Dídac Prat (baix) i Joan Ferrando (guitarra) presenta un àlbum de 13 cançons amb l'acordió diatònic com a eix central i el folk i el rock com a mitjà. En aquests moments a ningú se li escapa la similitud amb els primers discos de Roba Estesa, i és que podem veure el pes que la Clara tenia en els primers treballs tant en les composicions com amb la veu i l'acordió.

En el disc col·laboren Strombers, a Les Nits a la Plaça, Joan Reig, a Ciutat de Fum, Alidé Sans a Llaga i espardenya, Escornafolk i la viticultora Sara Pérez a Farina de Cendra. Tot ha estat gravat i mesclat a Cambrils, als estudis El Refugi per Albert Recasens i música produïda per Xavier Vallverdú.

Comenta aquest article