Informació general

Els veïns de Marcambrils celebren aquests dies les festes del barri amb tot tipus d'activitats

Per Judit Pinazo

La major part de les activitats de les festes del Marcambrils s'han fet a la plaça dels Garrofers

Aquests dies, i des del passat 7 d'agost, el barri de Marcambrils celebra les festes de barri, que l'any que ve compliran 30 anys. El tret de sortida es va donar el passat 7 d'agost amb la celebració d'un campionat internacional de petanca en què hi van participar veïns de la urbanització, tant els de fora com els que hi viuen tot l'any. El passat dia 10 d'agost es va celebrar el concurs de dibuix per als més petits i, tal i com explica el president de l'Associació de Veïns de Marcambrils –Josep Martí–, va comptar amb una molt bona acollida entre els nens i nenes del barri.

Una altra de les activitats organitzades per les festes va ser la del passat 11 d'agost a la nit amb ball a càrrec de l'Orquestra Fun Fun Show. Segons Martí, l'activitat va comptar amb un bon nombre de públic, la qual cosa indica que les festes cada any "van a més".

Diumenge 12 d'agost es van organitzar noves activitats per als més petits, amb representacions de balls i diverses activitats lúdiques. Segons Martí "cada any més els joves de la urbanització són els encarregats d'ocupar-se de les activitats dirigides als nens".

Avui està previst que a les 23 hores se celebri una cantada d'havaneres a càrrec de Les Veus de Reus. L'actuació es farà a la platja, al final de l'avinguda de Catalunya, a tocar amb el passeig marítim. L'activitat està oberta a tothom.

Es posarà punt i final a les festes el proper 17 d'agost amb el concurs de canastra, un joc de cartes en el qual la majoria de participants són veïnes de la urbanització.

Comenta aquest article