Societat

La sisena edició de la Nit d'Artistes de Cambrils ja està en marxa

Per Berta Ruiz

La companyia Pa Sucat va interpretar, el passat dissabte, l'espectacle infantil de putxinel·li tradicional català "Els valents ridículs"

La sisena edició de la Nit d'Artistes ja està en marxa i el passat dissabte a la tarda va tenir lloc el primer acte, que encetava les actuacions d'enguany. La plaça d'Espanya va acollir l'espectacle infantil de putxinel·li tradicional català "Els valents ridículs", que va anar a càrrec de la companyia Pa Sucat, i que va entretenir als més petits. Sobre aquest primer acte, el secretari de la Nit d'Artistes de Cambrils (NAC) –Pere Martí– explicava a Revista Cambrils Diari Digital que enguany s'ha optat per celebrar aquest primer espectacle que enceta els actes una setmana abans de la Nit d'Artistes pròpiament per fer una mica més de festa i també per qüestions organitzatives.

De fet, amb les activitats ja en marxa, el proper dijous 16 d'agost continuaran els actes programats amb la presentació de la Nica NAC Egoista i la projecció de la pel·lícula "Felicita la jodía", que es farà al Centre Les Basses a partir de les 20.30 hores, amb entrada a un preu de 3 euros. La Nica NAC Egoista, segons explicava Pere Martí, és un projecte solidari d'activitats teatrals a Nicaragua a través de l'entitat Nit d'Artistes de Cambrils, i posada en marxa per Joan Colom –el tresorer de la NAC–. De fet, Joan Colom ja hi porta treballant una temporada en aquest projecte a la zona, i el proper dijous ho donarà a conèixer amb aquesta presentació. A més d'explicar en què consisteix aquesta iniciativa, també es projectarà la pel·lícula "Felicita la jodía", que el mateix Joan Colom va gravar allí.

La tradicional Rua Riu aquest divendres i la Nit d'Artistes el dissabte

D'altra banda, el divendres a partir de les deu de la nit, continuaran els actes amb la ja tradicional Rua Riu, després de la bona acollida que va tenir l'any passat. Enguany, el seguici anirà acompanyat de la Fanfarra de Torredembarra –que compten amb una nombrosa colla i molta animació– i la beguda de la festa –el Flipi–. La sortida amb tota la xaranga es farà des del pub Espantall i farà un recorregut pels següents bars: Graffitti, el Colmado, Marro, Tot amb Pa, La Boheme, Sullivan Street i el fi de festa que es farà al xiringuito Denver.

I finalment, el dissabte 18 d'agost, la sisena edició de la Nit d'Artistes, que enguany es farà al Parc del Pinaret. En aquesta ocasió es comptarà amb un total de 13 espectacles i dues actuacions més: una de presentació –amb una sèrie de petits esquetxos– i una altra de tancament i fi de festa a càrrec d'Arnau Colom i Joan Colom, i el seu espectacle Cumba Pachanga, per fer ballar i divertir tots els assistents. Com en d'altres edicions, enguany també es comptarà amb un ampli i variat repertori d'espectacles: amb màgia, poesia, clown, teatre, rap, titelles, monòlegs, malabars o dansa.

També hi haurà servei de bar i venda de creps. D'altra banda, des de l'organització també s'anuncia que en cas que faci mal temps aquest proper dissabte la Nit d'Artistes se celebrarà al Palau Municipal d'Esports. Podeu consultar el programa i d'altres informacions a la pàgina web de la Nit d'Artistes de Cambrils <www.nitdartistes.cat>.

Comenta aquest article