Societat

Entitats

Philippe Trujillo, candidat a les eleccions del Club Nàutic: «És important que hi hagi un canvi al Club Nàutic ja que fa temps que va a la deriva»

La candidatura "alternativa" per dirigir el Club Nàutic va fer, ahir, una presentació davant la premsa i va valorar la situació actual del club de "pèssima"

Per Lluís Rovira i Barenys

José Luis Ramos i Philippe Trujillo, membres de la candidatura alternativa al Club Nàutic
José Luis Ramos i Philippe Trujillo, membres de la candidatura alternativa al Club Nàutic | Cedida

Els socis del Club Nàutic tenen una cita electoral, aquest proper dissabte 20 de maig, per tal de decidir l'equip humà que es farà càrrec de les regnes de l'entitat els propers sis anys. Es presenten dues candidatures, l'una encapçalada per l'actual president, Ramon Vallverdú, i una segona que està encapçalada per Philippe Trujillo, que es postul·la com a alternativa. Aquesta candidatura, ahir, va fer una presentació davant la premsa per tal d'explicar els motius pels que es presenten i fer una pinzellada de la situació econòmica que té el Club Nàutic en aquests moments.

Philippe Trujillo: "La situació del Club Nàutic és pèssima"

Philippe Trujillo, el soci que encapçala aquesta candidatura, acompanyat de José Luis Ramos, membre de la candidatura, van manifestar que "és important que hi hagi un canvi al Club Nàutic ja que fa temps que va a la deriva". Trujillo, soci del Club Nàutic des que tenia 15 anys, va afegir que "mai hi havia hagut tanta tensió entre els propis socis, "és necessari un canvi, amb una candidatura diferent i amb una altre forma de procedir i d'actuar". Trujillo també va dir que l'equip humà que es presenta com a alternativa és la gent que va presentar la moció de censura el juny de 2021 i que no va prosperar, "des de la moció de censura fins l'actualitat no ha millorat res" i va recordar que el Club Nàutic té una sentència condemnatòria de poc més d'1,3 milions d'euros arran de la demanda interposada per la UTE encarregada de les obres del Club Nàutic i de l'increment de costos que va presentar i que no va ser acceptat per la junta de l'entitat. En aquest sentit Trujillo va explicar que la recomanació de l'equip tècnic del club va ser la d'arribar a un acord entre les dues parts i que el president i la seva junta es van negar a ratificar, "aquest sobrecost hauria estat de 800.000 euros en comptes dels 1,3 milions d'euros de la condemna actual", una condemna que a hores d'ara està recorreguda. Per tot plegat, Philippe Trujillo va qualificar la situació del Club Nàutic de "pèssima".

Per la seva part, José Luis Ramos va explicar que no s'havia executat el projecte de transformació de les instal·lacions del Club Nàutic que s'havia pactat amb la Generalitat i que va servir per continuar amb la concessió, una concessió que ara arriba fins el 2043. Ramos va recordar que l'any 2018 els socis ja van pagar les despeses de la transformació del Club Nàutic, una transformació que no s'ha complert. Ramos també va dir que mai com ara el club havia tingut una ocupació dels amarraments tan baixa com ara i també va denunciar l'externalització del servei del varadero "sense que el soci conegui les condicions establertes entre el club i l'empresa que se n'ha fet càrrec".

Comenta aquest article