Informació general

Obres

S'asfalta un tram de l'avinguda de l'Esport

Els treballs es van dur a terme ahir i la zona estarà preparada per rebre la Fira

Per Andreu Dalmau

L'Avinguda de l'Esport ja està asfaltada
L'Avinguda de l'Esport ja està asfaltada | Cedida

L'Avinguda de l'Esport ja està sent asfaltada. Els treballs van començar ahir i la zona estarà preparada per rebre la Fira Multisectorial que s'ubicarà, com sempre, en aquest espai. Els treballs sobre el terreny van començar l'estiu passat amb la demolició de l'asfalt i la col·locació de voreres laterals. Aquests eren els passos previs a la construcció de la doble calçada lateral i el passeig central que conformaran el vial.

L'avinguda connectarà amb la nova rotonda construïda a la T-312, a través del pont construït sobre el barranc Verge del Camí, un cop Endesa retiri les torres elèctriques que ocupen aquest espai i soterri el cablejat. Al mes de febrer ja es comentava que aquest tràmit s'enllestiria a finals d'aquell mes, però han passat dotze setmanes des d'aleshores i la situació continua sense desencallar-se. Segons fonts municipals, "la canalització soterrada alternativa a les torres està feta i acabada" i ara només falta un "informe de l'enginyeria que treballa per Endesa" per passar l'electricitat de les torres per la nova instal·lació. "Una vegada s'hagin desconnectat les torres es podran desmuntar, però ara la pilota està a la teulada d'Endesa i no a la de l'Ajuntament", comenten des del consistori.

Un cop es completi la connexió, la nova via facilitarà l'entrada i la sortida del municipi i també millorarà els accessos al polígon industrial Belianes, així com la sortida per la carretera de Montbrió. La licitació de les obres comptava amb un pressupost de 1.901.428 euros, així com d'uns altres 416.579 euros pel projecte del pont sobre el barranc.

Operaris treballant en les tasques d'asfaltatge de l'Avinguda de l'Esport (Foto: cedida)

 

Comenta aquest article