Informació general

Accident

Un camió de les escombraries destrossa el cablejat del carrer Barcelona

L'accident ha tingut lloc al voltant de les tres de la matinada i ha deixat sense llum ni telèfon alguns veïns del carrer

Per Andreu Dalmau

El camió de les escombraries ha arrancat el cablejat entre el numero 13 i 17 del carrer Barcelona
El camió de les escombraries ha arrancat el cablejat entre el numero 13 i 17 del carrer Barcelona | Andreu Dalmau

Alguns veïns del carrer Barcelona s'han llevat aquest matí sense llum ni telèfon. Aquesta passada matinada, al voltant de les 3 h, el camió de la brossa s'ha enganxat amb el cablejat que penja per sobre del carrer i ha arrancat tota la instal·lació entre els números 13 i 17 del carrer. L'accident ha fet saltar l'alarma de la Ferreteria L'estació, que es troba en aquest mateix punt, i per això els veïns s'han adonat del moment exacte de l'accident.

“Aquesta és la quarta vegada que es produeix un accident d'aquest tipus”, afirmen els veïns, “fa més de deu anys el camió es va emportar també una canonada de gas i es van haver d'evacuar alguns edificis”. La darrera vegada que es va produir un accident similar va ser poc abans de la pandèmia i “encara no s'ha reparat la façana”, lamenten els veïns. Aquesta vegada, l'estrebada ha estat tan forta que algunes de les totxanes on estaven subjectats els cables també han estat arrancades.

L'edifici del número 15 és el més afectat pels desperfectes, ja que s'han quedat sense llum als dos pisos. No se sap quan es podran reparar aquestes instal·lacions perquè depèn de l'empresa elèctrica, Endesa, i de les telefòniques, Movistar i Orange. També hi ha hagut alguns cotxes que han estat malmesos per la caiguda dels cables. La policia, aquest matí, ha precintat aquests vehicles, però els veïns que havien d'anar a treballar han hagut d'agafar-los en l'estat en què es trobaven.

Els tècnics municipals es queixen de què aquest tipus d'accidents són habituals, no només en aquest punt concret, sinó també en altres llocs del municipi. “El passat divendres vam anar a arreglar una avaria similar a la cruïlla entre carrer de les Orquídies amb el carrer de les Acàcies, a la Llosa”, expliquen els tècnics que estaven recol·locant el cablejat.

Els tècnics municipals reparaven el cablejat aquest matí (Foto: Andreu Dalmau)

 

Comenta aquest article