El Mediterrani es consolida a la quarta plaça a una jornada del final

L'equip cambrilenc va superar al Linyola B en un partit molt competit

Segon gol del Mediterrani davant el Linyola B, que suposava el 2 a 0 en el marcador | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala - Divisió d'Honor Catalana - Grup 3

CFS Mediterrani 3 - CFS Linyola B 2

El Mediterrani es va retrobar el passat diumenge amb la victòria. L'equip cambrilenc va superar al Linyola B i aconsegueix tres punts importants que el consoliden en la quarta posició a falta d'un jornada pel final de la temporada.

El partit va ser molt competit per part de tots els jugadors i que es va decidir a la segona part, després d'haver arribat amb empat al descans. Albert Chàfer feia el primer gol després d'una bona jugada d'equip que acabava amb una gran volea i, al minut 30, Luis Piqué feia el 2-0 després d'una bona jugada de Martín. El paper dels dos porters del Mediterrani, Roger i Pau, va ser decidir per mantenir les arribades del Linyola a ratlla.

Els lleidatans es van estirar per intentar escurçar distàncies i ho aconseguirien quan faltaven 3 minuts, col·locant un perillós 2-1 a l'electrònic. Gerard Marquès, però, tornaria la tranquil·litat amb un gol de camp a camp que poc després els visitants tornarien a retallar a falta d'un minut i poc. El marcador no es tornaria a moure i els punts es quedarien a Cambrils en el que va ser el darrer partit de la temporada a casa. El proper cap de setmana el Mediterrani jugarà a la pista de l'Alcarràs en el que serà el darrer partit de lliga.