Cultura

Festa

Gran afluència a la Fira de Xauxa tot i la pluja (Conté galeria fotogràfica)

L'activitat organitzada per l'Agrupació Escolta Gent de Mar va reunir famílies i joventut amb les cucanyes i el concert de Les Testarudes i Figa Flawas

Per Andreu Dalmau

Moment de gran afluència a la Fira de Xauxa el passt dissabte
Moment de gran afluència a la Fira de Xauxa el passt dissabte | Andreu Dalmau

La meteorologia no va poder aturar la Fira de Xauxa que es va celebrar el passat dissabte al Parc del Pescador. L'activitat organitzada per l'Agrupació Escolta Gent de Mar va agrupar un gran nombre de famílies, tant a les cucanyes que es van fer a la tarda com al concert del vespre.

La festa va començar amb la batucada dels Nyanyos, que va partir des del Pla de les Serenes fins al mencionat Parc del Pescador on van començar els jocs infantils a partir de les 18 h. Més de 250 nens van participar a les cucanyes. La pluja va fer acte de presència al voltant de les vuit del vespre. Tot i el xàfec, es van poder acabar fent totes les activitats, inclòs l'espectacle infantil "Correcontes" que es va celebrar sota les carpes de les cucanyes. El concert previst per dos quarts de deu de la nit va començar amb mitja hora de retras, però també es va poder celebrar sense cap inconvenient.

Primer van pujar a l'escenari les Testarudes, conjun de ska, reggae i rockstead, integrat per nou joves músiques del territori. La gran presència sobre l'escenari de la formació, que ha debutat recentment a Sant Boi de Llobregat, va animar a una audiència d'unes 500 persones que no es va fer enrere amb la pluja.

El grup estrella de la nit eren els Figa Flawas. El duet revelació de l'any a Catalunya va portar a Cambrils la seva música pop, trap i amb influències de gèneres com el reggaeton. El seu directe espectacular va fer vibrar el públic de principi a final, especialment amb els seus temes més coneguts com Mussegu, Xuculatina o Que no s'acabi. La festa es va tancar amb els DJ locals PDJD punxant als plats.

Comenta aquest article

Galeries relacionades