Societat

Cotxes clàssics

El Club de Vehicles Clàssics i Antics de Cambrils visitarà El Serrallo en una nova trobada el dissabte 3 de juny

Els conductors sortiran des de la Plaça Aragó i arribaran al migdia al barri costaner de Tarragona

Per Redacció

El Club de Vehicles Clàssics i Antics va visitar l'exposició Tarragona sobre rodes el passat 15 d'abril
El Club de Vehicles Clàssics i Antics va visitar l'exposició Tarragona sobre rodes el passat 15 d'abril | Cedida

El Club de Vehicles Clàssics i Antics de Cambrils organitza una nova trobada el dissabte 3 de juny. La sortida es farà a la plaça Aragó i s'anirà fins al Serrallo on estacionaran els vehicles. Allí faran una visita als Museus del Port i l'Arqueològic i faran sortides amb la barca “Peix Blau”.

Al migdia es farà un dinar al restaurant L'Àncora del Serrallo i es tornarà cap a Cambrils a les 17:30 de la tarda. La inscripció costa 50 € per persona i inclou l'esmorzar a la plaça Aragó, la visita als museus, la sortida en barca i el dinar.

El Club de Vehicles Clàssics i Antics de Cambrils continua creixent

El Club de Vehicles Antics de Cambrils continua recuperant la dinàmica des de fa uns quants mesos. L'entitat disposa d'una nova junta directiva que des del juny de l'any passat està encapçalada per Victorià Luque. L'entitat, que va néixer l'any 1982 i va organitzar el Ral·li de Cotxes Antics durant 33 edicions, segueix endavant amb voluntat d'aplegar els aficionats als vehicles clàssics i realitzar sortides pel territori. Al mateix temps, l'entitat s'ha reactivat internament i a hores d'ara aplega una trentena de socis.

Comenta aquest article