Informació general

Eleccions 28M

Josep M. Riba, Activem Cambrils: «Anem amb una campanya sense números perquè l’interventor i la secretària municipal no ens volen atendre»

La formació municipalista presenta la seva candidatura que vol modernizar el municipi, explotant la indústria i el sector hoteler

Per Cristina Sierra

Josep M. Riba, acompanyat d'Isabel Prim, Jordi Gallardo, Cristina Lobaco i Ricard Borràs, va presentar la candidatura
Josep M. Riba, acompanyat d'Isabel Prim, Jordi Gallardo, Cristina Lobaco i Ricard Borràs, va presentar la candidatura | Cristina Sierra

La Sala d’Actes del Centre Cultural i Ocupacional va acollir, ahir al vespre, la presentació de la candidatura d’un dels nous partits a les eleccions del 28 de maig, Activem Cambrils. La formació municipalista liderada per Josep M. Riba Sarrà va fer públics els 25 noms de la seva llista i va explicar l’objectiu que tenen pel municipi si entren al futur govern de l’Ajuntament de Cambrils. 

El candidat, acompanyat dels quatre primers membres de la llista -Isabel Prim, Jordi Gallardo, Cristina Lobaco i Ricard Borràs- va començar la seva intervenció assegurant que les 21 persones que l’acompanyen en la seva candidatura, junt amb els quatre suplents, "creuen en el meu projecte, són molt intel·ligents, qualsevol d’elles podria encapçar la llista. És el millor equip amb diferència de totes les llistes que es presenten el 28 de maig. Hem buscat la paritat amb gent ferma, maca i que amb els ulls tancats faria qualsevol cosa per ells. M’han demostrat que hi puc confiar". L’alcaldable es va mostrar "enormement satisfet" de la llista que ha aconseguit per les eleccions. "Potser no arriba enlloc, però haurà valgut la pena", va dir.

Acte seguit, el candidat i la número 2 de la llista van presentar breument a cada un dels membres. "Molts coneixeu el Riba com 'el runner de la Rambla', aquest personatge que denuncia el greuge comparatiu amb altres zones del municipi (…) En Riba té consolidada la seva carrera professional i sap que deixa en bones mans la seva empresa durant el període que es dedicarà a la política. Porta setmanes al 300%", va apuntar Isabel Prim sobre el cap de llista. També va afegir que tots els membres estaven treballant activament per "construir el Cambrils que volem". 

Josep M. Riba: "Els veïns de la Llosa tenien la butlleta a la butxaca, els hi havien promés que el dia després de les eleccions farien el carrer de les Orquídies quan no hi ha cap projecte"

A continuació, Josep M. Riba es va referir a la seva número 2 com "el meu àngel de la guarda, és una màquina de treballar". L’alcaldable va iniciar el discurs parlant sobre el partit municipalista que "va evolucionar d’una manera i avui podem considerar que hem aconseguit fer petits als altres partits". Un dels vídeos virals d’aquestes eleccions l’ha protagonitzat precisament el candidat, que fa unes setmanes va penjar un clip corrent per la remodelada Rambla de Jaume I, d’aquí que ara popularment es faci dir "el runner de la Rambla". Segons va dir, "era un vídeo improvisat, no estava gent preparat, on un ciutadà clama al cel unes obres que considera que s’han fet a cop de talonari, que es podien haver finançat amb fons Next Generation si s’haguessin fet bé les coses”.

El candidat va explicar que s’havia reunit amb les diferents associacions de veïns per a conèixer les seves inquietuds. "Els veïns de la Llosa tenien la butlleta a la butxaca, els hi havien promés que el dia després de les eleccions farien el carrer de les Orquídies quan no hi ha cap projecte", va manifestar. També va fer referència a les queixes dels veïns del Port, que volen que els pàrquings soterrats tinguin una tarifa plana per cambrilencs i que no es construeixi l’aparcament anunciat al Parc del Pescador; els de la Parellada, que volen que el barri es pugui "unificar amb la zona del Mercat", o els de Vilafortuny, que demanen la millora dels carrers i parcs. 

Riba va deixar clar que havien parlat amb els veïns però que no havien tingut el mateix èxit amb el consistori. "Hem anat a l’Ajuntament a informar-nos perquè professionalment som els millors però de l’Ajuntament no en sabem res", va manifestar el candidat, que va denunciar que no se’ls hi havia donat hora per a una reunió amb la secretària i l’interventor. "Anem amb una campanya sense números perquè l’interventor i la secretària municipal no ens volen atendre", va assenyalar.

El partit proposa un projecte per transformar Cambrils en una ciutat moderna. Com va expressar l’alcaldable, per aconseguir-ho s’ha d’incentivar l’activitat industrial i el sector hoteler. "Tenim un polígon que, si s’explota, vindrien les multinacionals americanes, no aquests barracons que tenim. També s’ha de fomentar el turisme amb els hotels, és el que dóna diners", va comunicar Riba, que va remarcar que la seva llista vol treballar pel benestar del municipi. "Activem Cambrils és el canvi, us demanem el vot però si no ens creieu, realment anem a la ruïna, anem a enfonsar-nos", va cloure. 

Presentació de la candidatura d'Activem Cambrils a les eleccions municipals

Llista d’Activem Cambrils a les eleccions municipals del 28 de maig

1.Josep Maria Riba Sarrà

2.Isabel Prim Matas

3.Jordi Gallardo Capella

4.Cristina Lobaco Valls

5.Ricard Borràs Marco

6.Marta Vallès Margalef

7.Joan Segura Carcasona

8. Raquel Sarrà Felip

9.Pere Prim Samarra

10.Maria Rosa Mendia Martí

11.Xavi Gallardo Martorell

12.Cristina Miralles Cid

13.Carlos Tamareu Domínguez

14.Isabel Ranís Solà

15.Joan Ferrer Fabregó

16.Sergi Farré Melé

17.Verònica Segura Gironés

18.Ramon Ferrando Costa

19.Eva Pérez Gonzálvez

20.Enrique Antonio López González

21.Manolo Canaldes Ferran

SUPLENTS:

1.Dolors Guerrero Álvarez

2.Jorge López Rubio

3.Josep Maria Bergadà Cerdà

4.Anna Borràs Borrell

Acte de presentació de la formació municipalista al Centre Cultural

 

Comenta aquest article