Cultura

Exposició

Teresa Mariné exposa la seva ceràmica al Centre Cultural

La ceramista, amb cinquanta anys d’experiència, presenta les obres acompanyada de familiars i amics

Per Cristina Sierra

Teresa Mariné junt amb Oliver Klein i Lluís Álvarez a la Sala Àmbits del Centre Cultural
Teresa Mariné junt amb Oliver Klein i Lluís Álvarez a la Sala Àmbits del Centre Cultural | Cristina Sierra

La Sala Àmbits del Centre Cultura acull, des d’ahir al vespre, l’exposició "Pensaments, idees i somnis. 50 anys pastant fang", de Teresa Mariné i Cabrisses. En aquesta mostra el públic tindrà l’oportunitat de descobrir les diferents tècniques d’aquest art considerat com "l’art alegre perquè engloba quasi totes les arts".

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, va ser l’encarregat d’inaugurar aquesta exposició amb unes paraules dirigides cap a Mariné, nascuda a Barcelona però des de fa molts anys mont-rogenca. El batlle va destacar que la ceramista "és molt activa" i va recordar als presents que la Teresa havia estat l’encarregada d’ajudar amb la nomenclatura dels carrers del Barri Antic. 

A continuació va ser el torn de Lluís Álvarez, marit de la protagonista, qui va explicar les diferents obres exposades. "La Teresa treballa molt en l’experimentació", va apuntar mentre describia en què consistia la tècnica japonesa del Raku, els reflexes metàl·lics o els trencadissos, aquesta darrera una tècnica que fa amb la seva dona.

Per la seva banda, Teresa Mariné, que va dir que el seu marit era el seu "alumne avantatjat", es va mostrar molt agraïda d’estar acompanyada de familiars, amics, alumnes i pares d’alumnes. També va voler fer un reconeixement cap al departament de Cultura de l’Ajuntament, en especial a Gemma Massagué. "Ella és la responsable d’aquesta exposició. Era una assignatura pendent exposar a Cambrils i avui ho he complert", va dir la ceramista, que també va tenir un record molt emotiu cap als seus pares.

L'exposició es podrà visitar fins el proper 26 de maig.

Cambrilenques observant l'exposició de Teresa Mariné

 

Comenta aquest article