Informació general

Eleccions 28M

Jordi Turull: «L’Enric Daza escolta molt i escoltar en política és bàsic perquè, si no escoltes, no entens a les persones»

El secretari general de Junts per Catalunya participa a la presentació de la candidatura del partit a les eleccions municipals

Per Cristina Sierra

Enric Daza, en un moment de la presentació de la candidatura de Junts X Cambrils, ahir al vespre
Enric Daza, en un moment de la presentació de la candidatura de Junts X Cambrils, ahir al vespre | Lluís Rovira i Barenys

L’Hotel Port Eugeni va acollir, ahir al vespre, la presentació de la candidatura de Junts per Cambrils a les eleccions municipals del 28 de maig. L’alcaldable de la formació, Enric Daza, va estar recolzat pel secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull; el diputat i president de vegueria, Quim Calatayud; el cap comarcal de Junts, José Antonio Rodríguez; el vicepresident de la Diputació de Tarragona i alcalde d'Alforja, Juanjo Garcia, i el secretari d’Organització de Junts per Catalunya a la vegueria del Camp de Tarragona, Ramon Margalef.

L’acte, amb la sala plena de gom a gom, es va iniciar amb la presentació dels 21 membres de la llista de la formació local. Abans, però, el presentador va assegurar que l’arribada de Daza al partit "ha augmentat el 25% el número d’afiliats" i també va destacar la "germandat entre vileros i mariners" en una llista amb moltes cares noves. 

Una vegada es van desvelar tots els noms, els cinc primers membres van dirigir unes paraules als assistents, remarcant la "confiança" que tenen en el candidat i l’objectiu comú de millorar el Cambrils que estimen.

Jordi Turull: "Hi ha una cosa que em farà feliç el 29 de maig i és trucar a l’Enric i felicitar-lo com a alcalde de Cambrils"

Acte seguit va ser el torn del secretari general de Junts per Catalunya, que va encetar la seva intervenció remarcant el seu "goig" de presentar la candidatura cambrilenca. "La primera porta que pica un ciutadà és l’Ajuntament i per nosaltres és la primera linia d’acció per entendre el batec i necessitats de la gent. La política municipal es la mes agraïda perquè pots posar noms i cognoms a aquella gent que li arregles les coses", va dir.

Va ser aleshores quan Jordi Turull va ressaltar "l'actitud positiva" de l’equip de Junts per Cambrils per guanyar les eleccions municipals. "Es nota que estimen Cambrils per damunt de tot (…) Votar Junts serveix per tenir un luxe d’equip i alcalde de Cambrils, però també serveix perquè és la millor resposta. Tenim urnes, estic segur que el 29 de maig tots els Marchenas i Villarejos se’ls hi enrevessarà l’esmorzar si veuen que les urnes s’han omplert de paperetes que els hi fan nosa. També serveix per això. Catalunya ha d’estar compromesa amb Cambrils i l’ha d’ajudar, però precisament perquè Cambrils sempre ha estat compromès amb Catalunya", va expressar.

Turull va cloure la seva intervenció posant en valor la feina de l’Enric Daza a l’Ajuntament de Cambrils en aquest mandat. "L’Enric és una persona que escolta molt i escoltar en política és bàsic perquè, si no escoltes, no entens. És una persona positiva i valenta. Una persona m’ha dit a l’entrar que 'us heu quedat la joia de la corona'. I perquè? Per què l’Enric encarna aquests valors i les actituds més nobles de la política. Té capacitat d’anticipació i perspectiva. Has fet projectes no pensant en quan inaugurar, sinó per fer unes condicions més fàcils per Cambrils. Creiem molt en tu, Enric", va dir el secretari, que es va mostrar convençut que el proper batlle cambrilenc serà el candidat del partit. "Hi ha una cosa que em farà feliç el 29 de maig i és trucar a l’Enric i felicitar-lo com a alcalde de Cambrils", va manifestar.

Enric Daza: "Em trobareu ara i sempre quan es tracti de tirar aquest municipi endavant"

L’alcaldable va ser l’encarregat de tancar aquest acte amb un discurs en què va deixar clar que té el "millor equip" per guanyar les eleccions. "Aquest és un dels majors reptes que he afrontat fins ara. Posar-me al capdavant d’un grup de persones i saber que l’objectiu és Cambrils, imposa i molt (…) Tinc al meu costat persones que són gent de Cambrils, que treballen per la seva ciutat com ho fan també pel nostre país, Catalunya. El 28 de maig hem d’anar a per totes. Em trobareu ara i sempre quan es tracti de tirar endavant aquest municipi", va dir Daza, que va afegir que tenia "la sort de viure al millor poble del món". 

El candidat va treure pit de les decisions que va prendre com a regidor d’Obra Pública, Urbanisme i Activitats en aquest mandat, com la transformació de la Rambla de Jaume I, la construcció de l’avinguda de l’Esport o l’enderroc de l’estació. També va assegurar que té el repte de "resoldre les assignatures pendents", com el Teatre-Auditori, un projecte del que va dir que tenia "la solució". 

El cambrilenc també va avançar que el proper 11 de maig el partit presentarà el seu full de ruta, sota el títol de Projecte Acció Cambrils. "Garantirem serveis bàsics per a tothom, millorarem la seguretat, treballarem pel benestar físic, per un habitatge assequible, farem millores en accessibilitat eliminant barreres arquitectòniques, volem que hi hagi més proximitat de l’administració (…) És necessari que confieu en mi, com jo confio en la gent que m’envolta. Feu-nos costat i pugeu en aquest tren que ara passa i porta el vostre nom. Visca Cambrils i visca Catalunya", va afirmar Daza. 

Els 21 membres de la llista de Junts per Cambrils

1. Enric Daza Micol

2. Laura Mellau Bueno

3. Teresa Recasens Simó

4. Llorenç Blasco Arbó

5. Jordi Moretó Bertran

6. Marta Seisdedos Agenjo

7. Albert Oller Pujol

8. Joan Llaveria Penin

9. Montserrat Carbó Gironés

10. Queralt Guix Palacín

11. Josep Maria Farré Ardanuy

12. Choumicha El Hankouri El Wabhi

13. Joan Castro Sànchez 

14. Maria Cinta Tono Franqueza

15. Àlex Franqueza Merino

16. Rosa Bargalló Costa

17. Joan Hernàndez Górriz

18. Gerard Garriga Cros

19. Rosa Maria Escoda Sorrius

20. Isabel Querol Marí

21. Lluïsa Rom Sala

Foto de la candidatura de Junts X Cambrils amb Jordi Turull, secretari general de Junts X Catalunya (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article