Els Vogadors de Cambrils aconsegueixen els millors resultats de la temporada

Un moment de la cursa disputada aquest passat diumenge a Amposta

El passat diumenge 5 d'agost el club Vent d’Estrop-Vogadors de Cambrils van assolir els millors resultats de la Lliga Catalana de Llaguts a la prova celebrada a Amposta (Montsià).
El club cambrilenc va participar amb 5 tripulacions. La novetat va ser la participació d’una tripulació cadet femenina, que va aconseguir la 5a posició final, superant a C. Roses i CN Lloret.

La tripulació sènior masculí van tornar a repetir el millor resultat de la temporada, aconseguint la 4a posició final, havent guanyat la final B amb un temps de 5’29’’52, fet que els va permetre aconseguir prendre la 4a posició aconseguida a la classificatòria per part del CR Badalona. Per davant dels cambrilencs, es van classificar CR Empuriabrava, AVBM Torredembarra i CR Santa Cristina. Amb aquest resultat, la tripulació cambrilenca es situa en 5a posició de la general d’un total de 19 equips, fet que els pot permetre classificar-se per al Campionat d’Espanya.

Per altra banda, la tripulació veterà masculí, va tornar a evidenciar una millora en els seus temps, i tant en la classificatòria com en la final, van aconseguir la 7a posició final.

Veterans A

Qui va tornar a sorprendre va ser la tripulació veterana “A”, qui va classificar-se en 3a posició en la prova cronometrada però en la final es va imposar per davant d’AVBM Torredembarra, CR Badalona i CR Treumal de Blanes, amb un millor temps de 2’48’’48. Finalment, amb la suma dels 2 temps, van aconseguir la 2a posició final que les permet consolidar la 2a posició de la classificació general a l’espera de la darrera regata de la Lliga.

Finalment, la tripulació veterana “B”, en el seva trajectòria ascendent, va estar a menys d’un segon de poder classificar-se per a la final “B” .

La propera regata és la darrera de la Lliga Catalana i està prevista pel dia 26 d’agost a Colera (Alt Empordà).