Informació general

Política

Junts per Cambrils inaugura la seva nova seu

Militants i simpatitzants celebren l’obertura del local situat a l’avinguda d’Independència amb el carrer de Dr. Alexandre Frias

Per Cristina Sierra

Els cinc primers membres de la llista de Junts, acompanyats de Joaquim Calatayud, José Antonio Rodríguez i Ramon Margalef, a la nova seu del partit
Els cinc primers membres de la llista de Junts, acompanyats de Joaquim Calatayud, José Antonio Rodríguez i Ramon Margalef, a la nova seu del partit | Cristina Sierra

Junts per Cambrils compta amb una nova seu al municipi. Ahir al vespre, la formació va obrir les portes del local, situat a l’avinguda d’Independència amb el carrer de Dr. Alexandre Frias -l’antiga Perruqueria Camí-, a una trentena de militants i simpatitzants. Un acte de precampanya que va comptar amb la presència del president de la Vegueria de Junts al Camp de Tarragona i diputat al Parlament de Catalunya, Joaquim Calatayud; del cap comarcal de Junts, José Antonio Rodríguez i del coordinador local de Junts per Riudoms, Ramon Margalef.

L’alcaldable de Junts per Cambrils, Enric Daza, va dirigir unes paraules a tots els assistents per celebrar l’obertura d’aquest nou espai. "És un plaer que estiguem aquí. M’agradaria que aquesta nova seu estigués sempre plena com avui. Volem que Junts sigui un partit gran on hi pugui entrar tothom", va dir.

El regidor també es va referir a les properes eleccions municipals del 28 de maig, manifestant que, "volem aconseguir un partit fort per liderar l’Ajuntament de Cambrils. Hem de treballar tots junts per Cambrils, entre tots ho aconseguirem".

Joaquim Calatayud: "L’Enric té el suport màxim del partit en tot el que faci i desfaci"

Acte seguit, va ser el torn de Joaquim Calatayud, que va voler deixar clar que, "l’Enric té el suport màxim del partit en tot el que faci i desfaci". Com va expressar el diputat, l’alcaldable i els membres de la llista hauran de "treballar molt" per poder aconseguir l’objectiu d’assolir l’alcaldia. "Després de Reus, Cambrils és el municipi més important que tenim. Necessitem que l’Enric sigui alcalde. Tindrà idees importants per treballar", va remarcar.

En aquesta inauguració també hi van ser presents els primers membres de la llista electoral que es van presentar la setmana passada en roda de premsa: Laura Mellau, Teresa Recasens, Llorenç Blasco i Jordi Moretó.

La nova seu de Junts per Cambrils està ubicada a l'avinguda d'Independència amb el carrer de Dr. Alexandre Frias

 

Comenta aquest article