Societat

Entitats

El Club de Vehicles Clàssics i Antics de Cambrils organitza una nova trobada aquest dissabte

Els cotxes estacionaran al Passeig Marítim i després es dirigiran a Tarragona

Per Redacció

Exposició de vehícles antics al Port de Cambrils a l'abril de 2022
Exposició de vehícles antics al Port de Cambrils a l'abril de 2022 | Berta Ruiz

El Club de Vehicles Clàssics i Antics de Cambrils organitza aquest dissabte 15 d'abril una nova trobada de cotxes històrics. L'activitat tindrà com a punt de partida el Port cambrilenc, on els automòbils hi seran aparcats des de primera hora del matí, i, a les 9:20, tots els inscrits es dirigiran a Tarragona.

Allí, la Policia Local els escoltarà fins al darrer tram de la Rambla Nova on aparcaran els cotxes per fer diverses activitats com una visita en format Mapping per la Tarraco romana, a la Casa Canals i a l'exposició de vehicles elèctrics que tindrà lloc al mateix passeig. El preu de la inscripció és de 25 € i inclou esmorzar, vermut, dinar i entrada a les activitats.

Aquesta nova trobada organitzada per l'entitat presidida per Victorià Luque continua reactivant el club després de la renovació de la junta el passat mes de juny.  L'agrupació va néixer el 1982 i va organitzar el Ral·li de Cotxes Antics durant 33 edicions. El Club de Vehicles Antics de Cambrils continua aplegant aficionats dels automòbils clàssics i fa una crida a què se n'afegeixin molts més. La sortida a Tarragona d'aquest dissabte és una de les tantes que l'entitat fa pel territori.

Comenta aquest article