Informació general

La Policia enxampa a tres individus que havien robat 7 ampolles de whisky en un centre comercial de l'avinguda d'Adelaida

Per Redacció

El passat 2 d'agost a les 19:50 hores, la Policia Local va rebre avís de la presència de tres homes, delinqüents habituals, en un establiment comercial de l'avinguda d'Adelaida. Al lloc dels fets s'hi van comissionar dues dotacions de la Policia Local que van ser informades que els tres homes acabaven de fugir després de ser sorpresos quan acabaven de robar 7 ampolles de whisky. La Policia Local va realitzar una batuda que va permetre localitzar-los, i tot i que van intentar-se escapar de la presència policial, van ser finalment encerclats al passeig d'Albert. Els detinguts van ser identificats com a G.N., de 33 anys, F.D.C, de 21 anys, i I.T. de 19 anys, tots ells de nacionalitat romanesa i sense domicili conegut a Espanya. Es van instruir diligències per furt.

Venedores ambulants il·legals

El passat 2 d'agost, a les 11:10 hores, la Policia Local, va rebre avís de la presència de dones que estaven venent possibles joies d'or a la via pública al barri de l'Eixample, a la zona propera a l'estació. Es van realitzar diverses batudes i es va localitzar a la plaça d'Aragó a dues ciutadanes romaneses venent anells d'imitació d'or. La Policia Local va requisar el gènere i van procedir a denunciar a les infraccions.

El mateix dia a les 19:30 hores la Policia Local va rebre un nou avís de que unes dones estaven venent joies d'or, però aquesta vegada, a la zona de la Parellada. Es van realitzar diverses batudes i es va localitzar al carrer de Moragues i Barret a dues ciutadanes romaneses que venien anells d'imitació d'or. La Policia va requisar el gènere i va denunciar a les infractores.

Comenta aquest article