Informació general

Eleccions 28M

Junts per Cambrils presenta els cinc primers noms de la llista electoral

Laura Mellau, Teresa Recasens, Llorenç Blasco i Jordi Moretó acompanyaran a l’alcaldable del partit, Enric Daza

Per Cristina Sierra

D'esquerra a dreta: Jordi Moretó, Laura Mellau, Enric Daza, Teresa Recasens i Llorenç Blasco
D'esquerra a dreta: Jordi Moretó, Laura Mellau, Enric Daza, Teresa Recasens i Llorenç Blasco | Cristina Sierra

Junts per Cambrils va presentar, ahir al vespre, els cinc primers noms de la candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig. Laura Mellau, Teresa Recasens, Llorenç Blasco i Jordi Moretó han decidit fer el pas de formar part de la llista encapçalada pel candidat Enric Daza. "Són gent que els hi tinc moltíssima confiança perquè he tingut l’oportunitat, en diferents àmbits, de conèixer la seva trajectòria i de coneixe’ls bé. Crec que són les millors persones que em poden acompanyar en aquest repte que tenim per endavant", va afirmar l’alcaldable a la nova seu del partit, a l’avinguda Independència amb el carrer de Dr. Alexandre Frias. 

El candidat va assegurar a la presentació que se sent "molt recolzat pel partit" en aquest camí cap a les eleccions. "Espero i desitjo seguir treballant per Cambrils", va dir Daza, que també va manifestar que vol que els seus companys de llista tinguin "l’oportunitat de treballar pel municipi. Volem ser un partit que sigui necessari, referent, que estigui preparat per liderar. És imprescindible tenir un recolzament necessari per liderar l’Ajuntament. El nostre objectiu més clar és millorar la qualitat de vida dels cambrilencs", va apuntar. 

Un candidat "valent que ha marcat una pauta" que s'ha de continuar

A continuació, els membres de la llista van prendre la paraula per explicar perquè havien decidit sumar-se a la candidatura de Daza. Laura Mellau, número 2, va afirmar que ara era el moment de tornar a la política vuit anys després de deixar-la. "Ara personalment tinc temps per a dedicar-m’hi. Em sento identificada amb aquest partit. A l’Enric el veig valent, em sento segura. És una persona que es compromet i jo sóc una persona compromesa", va dir.

Per la seva part, Teresa Recasens, número 3, va explicar que quan Daza li va proposar anar a la llista va decidir fer el pas endavant. "Em feia il·lusió intentar canviar algunes coses i l’única manera de fer-ho és des de dins. Som gent diversa, treballadora, que estimem el poble. Ara treballarem i treballarem perquè la nostra ciutat sigui millor. L’Enric ja ha marcat la pauta, va ser valent per tirar endavant obres com la Rambla de Jaume I", argumentava.

Llorenç Blasco, número 4, va remarcar que ell era "de i per Cambrils". Com va exposar, quan el candidat el va anar a buscar, li va agradar el "tarannà i les propostes” que li va fer. "Em va agradar l’equip i si vols lluitar per Cambrils has de tenir gent que estimi Cambrils", va apuntar.

En aquesta línia, Jordi Moretó, número 5, no va dubtar en "embarcar-se en aquest vaixell amb aquesta tripulació" per millorar Cambrils. 

La propera setmana, Junts per Cambrils inaugurarà la nova seu amb un acte el dijous 13 d’abril. Uns dies més tard, el 21, presentaran la llista completa per a les eleccions. 

L’Apunt

Perfil dels quatre membres de la llista

Laura Mellau Bueno (Número 2)

Empresària del sector de la restauració amb negocis propis i coordinadora en un menjador escolar. Va ser regidora de l’Ajuntament de Cambrils entre els anys 2008 i 2015, exercint durant 4 anys com a regidora de Joventut i responsable de l’OAC. Va estudiar a l’Escola d’Hoteleria de Turisme de Cambrils i després va cursar la Llicenciatura de Turisme ampliant la seva experiència, posteriorment, a Brighton (Anglaterra) i a Estrasburg (França). La seva vocació ha estat sempre el sector dels serveis. Està casada i és mare de tres fills.

Teresa Recasens Simó (Número 3)

Propietària d’un negoci a la plaça de la Vila de Cambrils, ha estat sempre vinculada amb el teixit associatiu del municipi presidint el grup Arrels, la Unió de Botiguers, l’associació VilaCentre. En l’àmbit veïnal, ha estat vicepresidenta de l’associació de veïns i veïnes del Barri Antic i vocal de l’associació de pares i mares del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. És llicenciada en Geografia i Història a la Universitat Rovira i Virgili, va cursar estudis a Florència (Itàlia) i és mare de dos fills.

Llorenç Blasco (Número 4)

Va estudiar Hostaleria, que és el sector on sempre ha treballat i perquè va créixer envoltat pels fogons de l’Hotel Llorenç que tenien els seus pares. Va formar-se aquí i després va marxar a Barcelona a ampliar estudis a llocs com la cuina de l’Hotel Ritz. Va iniciar la seva carrera com a empresari al xiringuito Denver que té des de fa 29 anys i més tard va ampliar l’aventura amb el restaurant Denver Obert fa més d’una dècada. Està acostumat a treballar amb un ampli equip de persones, és un apassionat de la natura i l’esport però sobretot, i això li ve en part per l’ofici, de les sobretaules i a les bones converses.

Jordi Moretó Bertran (Número 5)

És tècnic superior en pesca, navegació i transport marítim; i patró d’altura de la Marina Mercant. Ha estat director de l’escola de la Mar del Club Nàutic Cambrils, de l’Escola Municipal de Vela de Cambrils i coordinador de Salvament i Socorrisme de Creu Roja de Cambrils. Des del 2007 i fins ara, és Capità al sector de la nàutica esportiva. És un amant de l’esport i ha pres part a curses de muntanya, d’orientació i a raids d’aventura, a més de practicar hoquei patins o travessar Catalunya en bici.

Comenta aquest article