Informació general

Unes 200 persones participen en el sopar al carrer de les festes del Barri Antic

Per Redacció

 
 
 A dalt, els veïns del Barri Antic van sopar al carrer el passat dissabte. A sota, havaneres al Parc del Pinaret, el passat divendres a la nit
Aquest cap de setmana s'han celebrat les festes del Barri Antic. Els actes festius es van iniciar divendres amb el pregó a càrrec del president de l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle , Josep Mª Crusells. Acte seguit es va celebrar la cantada d'havaneres amb rom crematy per a tothom. Tal i com explicava el president de l'associació de veïns del Barri Antic -Eleuteri Pinyol- l'acte, que es va celebrar per primera vegada al Parc del Pinaret va ser tot un èxit i va comptar amb la presència d'un nombrós públic "es van servir unes 500 racions de rom cremat i van assistir-hi unes 700 persones". A la mitja part es va fer l'entrega dels Premis del concurs de balcons.

Dissabte a les 21 hores es va celebrar el tradicional sopar al carrer, a la plaça d'Espanya. Segons Pìnyol un any més els veïns van respondre molt bé i van ser molts els que es van animar a participar en el sopar multitudinari "aproximadament van venir al sopar unes 200 persones, entre ells uns 70 joves, que van animar molt la festa". A les 23.30 hores va iniciar-se el ball amb l'orquestra "Samana" i a la mitja part van actuar el grup cambrilenc de country, No pot ser, no pot ser.

Es va posar punt i final a les festes ahir diumenge a la tarda amb l'espectacle infantil del grup acrobàtic Pekin Acrobats a la plaça d'Espanya.

Comenta aquest article