Informació general

Més de 600 persones assisteixen a la primera edició del festival de música electrònica "Sunfec 07"

Per Redacció

 
 
 A dalt, el DJ Angel Molina, en un moment de la seva actuació. A sota, un moment de l'actuació del cambrilenc Miru
Més de 600 persones van assistir el passat al Pavelló Municipal d’Esports, en el primer festival de música electrònica  al nostre municipi, el “Sunfec 07”. La festa va iniciar-se a les 20:00 hores i es va allargar fins les 06:00 hores. Tot i que el cartell d'actuacions era molt ampli, l'actuació estel·lar va anar a càrrec del DJ Angel Molina, una autèntica icona pels seguidors dels festivals de música electrònica a nivell de tot l’Estat espanyol. La seva actuació es va iniciar bena entrada la nit, a les 03:00 hores fins el tancament del festival a les 06:00h.

Aquesta primera edició del Festival, tal i com explicava un dels membres de l'organització -Huascar Pintado- ha tingut molt bona acollida i el festival s'ha desenvolupat sense cap incidència "estem molt contents amb l'acollida que ha tingut el festival i esperem poder repetir-lo l'any que ve".

A banda d'Angel Molina el festival va comptar també amb un llarg llistat de discjòqueis compost per Absent F. (Underhits, Barcelona), Domingo&Guo (Finlàndiaclub/ Cambrils i Barcelona), Deaf&Dubno (Ama/ l’Hospitalet de l’Infant) i Gerard F. (Fastforward/ Riudoms) i els discjòqueis cambrilencs Francesc Múrcia (Groovesets) i Miru (Amec).

Recordem que el SUNFEC, ha anat a càrrec d’un grup de cambrilencs que amb la intenció de donar continuïtat a l’experiència estant treballant en la constitució d’una associació cultural que portaria el nom d’AMEC “Associació de Música Electrònica de Cambrils”.

Comenta aquest article