Societat

Rambla

Primer acte sorpresa a la Rambla de Jaume I

Aquesta tarda es farà la inauguració oficial de la remodelació de la Rambla amb música i amb la projecció d'un vídeo de l'evolució de les obres

Per Redacció

Ballada de la sardana, ahir a la tarda, a la Rambla de Jaume I
Ballada de la sardana, ahir a la tarda, a la Rambla de Jaume I | Cedida

Ahir a la tarda, un dia abans de la inauguració oficial, la Rambla Jaume I va viure un acte sorpresa de caràcter privat que va provocar la curiositat de la gent que hi passejava. Es tractava de la ballada d'una sardana que la família de Dolli Roca Estivill, veïna de la Rambla, li va organitzar per sorpresa, juntament amb diferents components dels Amics de la Sardana, amb motiu de la felicitació del 80è aniversari de la Dolli. Així doncs, en plena Rambla de Jaume I es va ballar La Santa Espina, tots plegats.

La festa d’obertura oficial de la nova Rambla de Jaume I i els seus carrers adjacents es farà avui a la tarda. La celebració començarà a les 18 hores i comptarà amb l’actuació musical de la banda Stacey Malibú a la plaça d’Aragó; una cercavila a càrrec de diferents grups de l’escola Jose de Azpiazu Musika Eskola de Guipúzcoa –que aquests dies es troba a Cambrils convidada per l’Escola Municipal de Música–, i la projecció d’un espectacular vídeo time-lapse de l’evolució de les obres. La inauguració arriba just a les portes de la Setmana Santa.

Rotllana de la sardana a la Rambla de Jaume I (Foto: cedida)

 

Comenta aquest article