Esports

Judo

Àmplia representació cambrilenca de judokes benjamins i alevins a la competició interclubs del club Dojo Tarraco

Hi van participar diferents clubs vinguts de diversos municipis com Mora d'Ebre, Reus, Cambrils, Viladecans, Roda de Berà i Tarragona

Per Miquel A. Díaz

Foto de grup dels judokes benjamins
Foto de grup dels judokes benjamins | Cedida
Durant el matí del passat diumenge 26 de març, a les instal·lacions del club Judo Dojo Tarraco, va tenir lloc la setena edició de la trobada d'entrenament i competició Interclubs de judo, organitzada pel club tarragoní Dojo Tarraco. Hi van participar diferents clubs vinguts de diversos municipis com Mora d'Ebre, Reus, Cambrils, Viladecans, Roda de Berà i Tarragona. Aquesta va ser una jornada on els petits judokes van poder demostrar i posar en pràctica els seus coneixements en una competició amistosa de combats, tot executant diferents tècniques adquirides durant aquesta temporada i sota la supervisió de judokes cinturons negres. L'objectiu era desenvolupar una competició educativa per començar a introduir els esportistes més joves en el món de la competició de judo. Tots ells van demostrar el seu bon nivell tècnic. Durant la jornada també va quedar palesa una gran companyonia entre els diferents clubs participants.
 
Un total de 12 judokes benjamins i 12 judokes alevins cambrilencs van participar en aquesta competició amistosa en la què es van assolir diferents podis i es van veure combats de molt nivell que fan esperar una bona pedrera de judokes locals de cara a futures competicions.
 
Foto de grup dels judokes alevins (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article