Informació general

Inauguració

Una festa d'obertura estrenarà, aquest proper divendres, la nova Rambla de Jaume I

La celebració, que començarà a les 18 hores, comptarà amb una actuació musical, una cercavila i una projecció de l'evolució de les obres

Per Redacció

Aspecte de la remodelada Rambla de Jaume I, a meitats d'aquest mes de març
Aspecte de la remodelada Rambla de Jaume I, a meitats d'aquest mes de març | Lluís Rovira i Barenys

L'Ajuntament de Cambrils celebrarà, aquest divendres 31 de març, la festa d’obertura de la nova Rambla de Jaume I i els seus carrers adjacents. La celebració començarà a les 18 hores i comptarà amb l’actuació musical de la banda Stacey Malibú a la plaça d’Aragó; una cercavila a càrrec de diferents grups de l’escola Jose de Azpiazu Musika Eskola de Guipúzcoa –que aquests dies es troba a Cambrils convidada per l’escola municipal de música–, i la projecció d’un espectacular vídeo time-lapse de l’evolució de les obres. 

D’aquesta manera, s'estrenaràla remodelació integral d’aquesta important artèria, que ha canviat radicalment i s’ha transformat en un passeig de plataforma única amb espais verds, mobiliari urbà i prioritat per a vianants. La versatilitat d’una urbanització a un sol nivell, que s’adapta a les diferents amplades del carrer, permet adequar la rambla a les necessitats de cada moment. Durant els treballs també s’ha portat a terme una campanya per recordar la història d’aquest carrer emblemàtic del municipi amb diversos testimonis de persones que hi viuen o hi tenen establiments. Els vídeos es poden veure en aquesta llista de reproducció de Youtube.  

Comenta aquest article