Esports

L'Oleastrum renova gairebé tota la plantilla de cara a la propera temporada

Per Lluís Rovira i Barenys

L'entrenador de l'Oleastrum, José Luis Guerra, donant instruccions als seus jugadors, ahir a l'Estadi Municipal de Futbol

L'Oleastrum ha començat els entrenaments de cara a la propera temporada amb una renovació gairebé total de la plantilla. Només cinc jugadors de la temporada anterior repeteixen. Aquests jugadors són el porter Javi, Pep Cuerva, Víctor, Javi Cano i Álvaro Arola. La resta de la plantilla seran les noves incorporacions de la temporada.

L'Oleastrum va iniciar les sessions preparatòries abans d'ahir, d'una manera més informal, i ahir, de manera més seriosa. En aquests moments hi ha 25 jugadors a les ordres del nou entrenador, José Luis Guerra, però es té la intenció de fer una plantilla de 18. Entre les noves incorporacions cal destacar la del reusenc Dani, provinent del Baza, equip de la 2a B, i la de Bridi, provinent del Vila-seca. També s'han incorporat a la plantilla de l'Oleastrum el reusenc Marc Linares així com tres jugadors provinents del juvenil de l'Escola de Futbol Veterans, el porter Marc, Ruben i Carles.

L'Oleastrum vol confeccionar un bon conjunt per no haver de passar els maldecaps que ha tingut les darreres temporades. No es marquen l'ascens com a qüestió prioritària, es tracta de tirar endavant un projecte de futur ja que es compagina una plantilla molt jove.

La pretemporada

L'Oleastrum disputa el seu primer partit de pretemporada demà dissabte 4 d'agost a les 8 del vespre a l'Estadi Municipal davant el Riudoms. El proper partit serà el dissabte 11 d'agost davant el Vilafortuny.

El 15 d'agost juga a casa davant la Pobla de Mafumet, el 18 d'agost al camp del Maspujols i el 25 d'agost davant el FC Cambrils.

L'1 de setembre jugarà a casa davant el Lleida i el 8 de setembre es farà el partit que servirà com a presentació oficial de la temporada i que probablement serà contra l'Alcarràs.

El primer partit de lliga l'Oleastrum el juga a casa davant l'Aldeana, el proper 16 de setembre.

Comenta aquest article