Informació general

Eleccions municipals

Jose Luis Villares, candidat de Valents a l'alcaldia de Cambrils

A les eleccions municipals de 2019, Villares va encapçalar la candidatura d'Alternativa Mediterránea (ALME)

Per Redacció

Jose Luis Villares serà el candidat de Valents a l'alcaldia de Cambrils
Jose Luis Villares serà el candidat de Valents a l'alcaldia de Cambrils | Cedida

Jose Luis Villares –qui va ser el candidat d'Alternativa Mediterránea (ALME) a les eleccions municipals de l'any 2019–, ara serà el candidat de Valents a les properes eleccions municipals. En un comunicat de premsa, Villares ha declarat que "els ciutadans de Cambrils reclamen més seguretat i que es compleixin i respectin les normes de civisme. Treballarem per acabar amb aquesta situació, en primer lloc, donant el nostre total suport a la policia local, i en segon lloc, dotant-los de tot el material necessari". El candidat de Valents també ha afirmat que "des de Valents potenciarem la transparència des de l'Ajuntament, així com millorar la gestió dels recursos públics". "La inversió en millorar 'urbanisme, fent que sigui útil als ciutadans, és prioritari. L'Ajuntament ha d'estar al servei de la ciutadania, hem de millorar la seva vida i fer-la una miqueta més fàcil" ha comentat el candidat de Valents i ha afegit: "això també passa per reclamar a la resta d'administracions que inverteixin en serveis, en què s'inclouen l'educació, la cultura i la sanitat. Per descomptat, des de l'Ajuntament de Cambrils, treballarem fent-ho possible".

Finalment, Villares ha afirmat "volem que Cambrils sigui un municipi dinàmic, on arribin inversions i nous negocis, i alhora, dinamitzar el comerç local. Si aconseguim generar llocs de treball i atraure inversions i negocis, millorarem l'economia, cosa que suposarà un gran benefici per a tots els ciutadans. L'atractiu turístic de Cambrils ho hem de cuidar, oferint bons serveis, de qualitat, i ser atractius durant tot l'any".

També s'ha constituït la Junta Local de Valents a Cambrils, que ha quedat conformada per Jose Luis Villares, president; María Isabel Fernández (exmembre d'ALME com a secretària general; Maria Patrocinio Sainz (exmilitant del PP i d'ALME), com a secretària d'organització; Silvia Esteve, com a vocal.

Els tres pilars de Valents: seguretat, feina i llibertat

Valents es defineix com "un partit constitucionalista que treballa perquè a Catalunya es respectin les lleis i sigui lleial a Espanya. Els tres pilars fonamentals que defensa són: seguretat, feina i llibertat. És bàsic tornar la seguretat als carrers de Catalunya, tot acabant amb la delinqüència i l'okupació. Catalunya ha deixat de ser el motor econòmic d'Espanya, fet que suposa que hem de reactivar l'economia i l'ocupació, creant oportunitats per als joves, eliminant impostos innecessaris i atraient inversions. Valents defensa la llibertat de la persona per expressar-se lliurement, fer-ho en l'idioma que vulgui, escollir el model educatiu per als fills i emprendre un negoci".

Valents presentarà més de 100 llistes, a tot Catalunya, a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023. També s'aniran anunciant tots i cadascun dels candidats a aquests municipis, tal com ja s'està fent en els darrers mesos.

 

L’Apunt

Els tres primers de la llista electoral

Jose Luis Villares Díaz: Va formar part d'Alternativa Democràtica per Cambrils (ADxC) el 2015 i, el 2019, va ser el cap de llista, a Cambrils, d'Alternativa Mediterránea (ALME). És tècnic en prevenció de riscos laborals i ha desenvolupat la seva vida professional al sector de les ambulàncies, i és cap de trànsit, responsable de prevenció i control d'incidències de personal. Ara és el president de la Junta Local de Valents a Cambrils i candidat a l'alcaldia.

Maria Isabel Fernández Alfonso: Va ser membre d'Alternativa Mediterránea (ALME) a ​​Cambrils. Ha desenvolupat la seva vida laboral al sector de la neteja i el manteniment, sent en aquests moments supervisora ​​en una gran empresa del sector. També té una immobiliària a Reus. Ara és la secretària general de la Junta Local de Valents a Cambrils.

Maria Patrocini Sainz Lain: Va formar part del PP i, posteriorment, d'Alternativa Mediterránea (ALME) a ​​Cambrils. Ha treballat al sector de l'hostaleria i al de l'organització de grans esdeveniments. Ara és la secretària d'organització de la Junta Local de Valents a Cambrils.
 

Comenta aquest article