Esports

Futbol

El Cambrils Unió es retroba amb la victòria i suma tres punts al camp del Sarrià

Després de nou partits sense guanyar, el Cambrils Unió trencava la mala ratxa de resultats i aconseguia el primer triomf amb Guillermo Camarero a la banqueta

Per Ferran Tuset

Equip titular del Cambrils Unió al camp del Sarrià, aquest passat dissabte a la tarda
Equip titular del Cambrils Unió al camp del Sarrià, aquest passat dissabte a la tarda | Cedida

Futbol

Primera Catalana - Grup 3

 CP Sarrià 0 - Cambrils Unió 1

Alineació: Edgar, Aleix Llobet, Pol Fernández, Álvaro Ortal (Oscar Moreso m.73), Camilo, Menacho, Pau Prados (Ivan Martínez m.55), Rubio (Gito m.76), Joel Marigot (Guillem Navarro m.55), Marc Benito i Ramon Lladó (Aniceto m. 66).

Gol: 0-1 m.89 Iván Martínez

Targetes: grogues a Joel Marigot

Després de nou partits sense guanyar, el Cambrils Unió trencava la mala ratxa, aconseguint la victòria al camp del Sarrià per 0 gols a 1 i, a més, aconseguia el primer triomf de Guillermo Camarero com a míster de l'equip cambrilenc. A falta de vuit partits (24 punts) per acabar el campionat, la salvació està a cinc punts.
En el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda, el Cambrils Unió es va trobar amb dos handicaps: les reduïdes dimensions del terreny de joc del Sarrià, i el joc dur d'aquell equip, que va veure fins a nou targetes grogues,i que va comportar que un jugador de l'equip barceloní fos expulsat al minut 89 per dues targetes grogues.

La primera part del partit va ser força igualada, amb poques ocasions per part dels dos equips. Poc a poc, el Cambrils Unió va anar controlant el partit fins arribar a la mitja part. La segona part va ser un monòleg de l'equip cambrilenc ja que va dominar i va xutar diferents vegades, fins a 10, a la porteria contrària, entre elles una pilota al pal a càrrec de Menacho. Semblava que no arribaria el gol tan necessari fins que al minut 89, fruit d'una bona jugada col·lectiva, el Cambrils Unió va aconseguir marcar l'únic gol del partit.

El Cambrils Unió, amb la recuperació de Joel, Ivan i Aniceto, ha pogut disposar de jugadors de recanvi i administrar bé el joc. L'objectiu ara és seguir amb aquesta dinàmica i anar escurçant distàncies amb els equips que es troben per damunt a la taula classificatòria. Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió rebrà l'Europa B, equip que ocupa la sisena posició del grup.

Comenta aquest article