Esports

Ivan Cervantes se situa al capdavant del mundial d'enduro E-3, després de vèncer en el Gran Premi de Canadà

Per Redacció



Ivan Cervantes disputant una prova, en una imatge d'arxiu
El pilot cambrilenc Ivan Cervantes va sumar el passat cap de setmana les dues proves disputades en el Gran Premi de Canadà –al circuit de Parry Sound, a la categoria E-3–.

Amb aquestes noves victòries, Ivan Cervantes se situa en una posició immillorable per revalidar el tercer títol del campionat mundial d'enduro. El pilot cambrilenc de KTM té 28 punts d'avantatge i se situa al capdavant de la classificació general, superant el seu company d'equip –Marko Tarkkala–, a falta de només quatre proves per finalitzar el campionat.
Ambdós pilots van arribar al Gran Premi de Canadà igualats a punts en la classificació general, i amb aquesta victòria de Cervantes, Marko Tarkkala s'allunya una mica més del cambrilenc en la disputa pel títol mundial. El pilot finlandès va haver d'abandonar en la primera prova del Gran Premi de Canadà i en la segona prova va quedar segon, per darrere d'Ivan Cervantes. En tercera posició va quedar el francès Sébastien Guillaume (Husqvarna), deixant fora del podi al suec Bjorne Carlsson (Husaberg).

Ara només queden dues noves cites dobles, la primera d'aquesta els dies 1 i 2 de setembre a Eslovàquia i la darrera, a França entre els dies 15 i 16 de setembre.

Comenta aquest article